IZLET U SEGEDIN SE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Putnici iz Srbije na ulazak u Mađarsku čekali CEO DAN, AGONIJA! VIDEO
Horgoš, Foto: Printscreen

JEZIVO

IZLET U SEGEDIN SE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Putnici iz Srbije na ulazak u Mađarsku čekali CEO DAN, AGONIJA! VIDEO

Plan je bio da u Segedin stignu oko 10 sati, ali su granicu sa Mađarskom prešli tek u 18 časova

Objavljeno: 13:39h

Pravu agoniju doživeli su juče putnici koji su krenuli na jednodnevni izlet u Segedin, u organizaciji jedne turističke agencije.

Uputili su se na granični prelaz Horgoš 1 i srpsku granicu su prešli u 9.15 sati. Od tada, međutim, za njih se izlet pretvorio u noćnu moru.

- Nas oko 80 putnika, u dva autobusa, prešli smo granicu u 9.15 časova. Ispred nas je na mađarskoj granici bilo 14 autobusa - priča za portal Zrenjaninski.com jedna od putnica, koja je želela da ostane anonimna.

- Šta se dešavalo, ne znamo, ali smo videli da po jedan autobus bude pušten na otprilike pola sata - sat vremena. Umesto da u Segedin stignemo u 10 sati, mi smo granicu prešli tek u 18 časova. Nije nam preostalo ništa drugo nego da okrenemo autobus i vratimo se kući. I u povratku, a morali smo da uđemo u Mađarsku, čekali smo na mađarskoj granici dva sata. Umor, trošak, jezivo… - priča sagovornica.

Ona ističe da je turistička agencija profesionalno odradila svoj deo posla, ali da ni u agenciji ne mogu znati šta ih čeka na granici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.