POTRESNE SCENE! Spasioci pretražuju ruševine GRANATIRANOG područja u HARKOVU (FOTO/VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/NBC News

granatiranje

POTRESNE SCENE! Spasioci pretražuju ruševine GRANATIRANOG područja u HARKOVU (FOTO/VIDEO)

Regionalni šef u oblasti Harkova je naveo da su ruske snage gađale stambena područja projektilima Grad - artiljerijskim sistemom na kamionu koji je sposoban da ispaljuje desetine raketa istovremeno

Objavljeno:

Šestog dana specijalnih operacija ruske vojske u Ukrajini iz grada Harkova stižu potresne slike. Ukrajina tvrdi da su Rusi granatirali ovaj predivan grad i da ja najmanje 20 ljudi povređeno u napadima.

Raketa je jutros pogodila sam centar grada i pala na Trg slobode, ispred zgrada državnih institucija.

Ne postoje potvrđene informacije o broju žrtava. Jedni kažu da se broj poginulih utvrđuje, a drugi tvrde da je stradalo na desitine civila, među kojima ima i dece.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/NBC News

Regionalni šef u oblasti Harkova je naveo da su ruske snage gađale stambena područja projektilima Grad - artiljerijskim sistemom na kamionu koji je sposoban da ispaljuje desetine raketa istovremeno.

Oleh Sinehubov je na društvenoj mreži Telegram napisao da su ruske trupe pucale na „trg ispred kancelarije regionalne državne administracije“ i rekao da zvaničnici „sada procenjuju žrtve među civilnim stanovništvom“.

Bonus video:

15:52

MOVSESIJAN: Izlaznost će odrediti pobednike izbora u Srbiji ŠORMAZ: Movsesijan bi imao veće šanse na izborima nego Boris Tadić

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.