POLICIJA U ZAMRZIVAČU PRONAŠLA STRAŠAN PRIZOR! (VIDEO)
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/FOX5 Las Vegas

užas

POLICIJA U ZAMRZIVAČU PRONAŠLA STRAŠAN PRIZOR! (VIDEO)

Kada su istražitelji stigli do kuće , majka im je rekla da se plaši da bi njen sin, koji ima 3 ili 4 godine, mogao biti mrtav, rekli su zvaničnici

Objavljeno:

Majka iz Las Vegasa poslala je svoju ćerku u školu sa porukom, moleći da je spasu od nasilnog dečka, posle čega je policija pronašla mlađeg brata te devojčice mrtvog u zamrzivaču, saopštile su vlasti u utorak.

Užasno otkriće u severoistočnom Las Vegasu izazvano je očajničkim molbom mame za pomoć, koju je pročitao učitelj njene ćerke u osnovnoj školi, a zatim je prosledio policiji, rekli su zvaničnici.

„Ta poruka je ukazivala na to da je mama zadržana protiv njene volje“, rekao je novinarima poručnik policije Las Vegasa Rej Spenser. „Navela je i da ne zna gde se nalazi njeno dete predškolskog uzrasta"

Kada su istražitelji stigli do kuće , majka im je rekla da se plaši da bi njen sin, koji ima 3 ili 4 godine, mogao biti mrtav, rekli su zvaničnici.

"Tokom tog intervjua, ona je opisala da je bila zlostavljana od strane svog dečka, sa kojim je živela, i da se raspitivala o tome gde se nalazi njeno dete i verovala da je dete možda umrlo", rekla je Spenser.

Dečko, opisan kao muškarac u kasnim 30-im godinama, sprečavao je majku da napusti kuću ili uđe u garažu - i tamo je policija pronašla telo njenog sina u zamrzivaču, rekli su zvaničnici.

Majka je rekla policiji da svog sina nije videla od 11. decembra. Dečko, koji nije otac dece, uhapšen je i optužen za otmicu, rekli su zvaničnici. Njegovo ime nije objavljeno.

Istraga je u toku.

(Espreso/NBC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.