Time je odlučio: Ličnost godine je Donald Tramp! (FOTO)
Foto: Reuters

ZASLUŽENA POBEDA?

Time je odlučio: Ličnost godine je Donald Tramp! (FOTO)

Ovo je Trampovo deseto pojavljivanje na njihovoj naslovnoj strani, dok su sve osim jedne nastale od avgusta 2015. godine. Prvi put se pojavio davne 1989. godine
Objavljeno: 14:14h

Magazin Time je i ove godine izabrao ličnost koja je obeležila 2016. a nakon velikih spekulacija ko će biti na naslovnoj strani sve je rešeno. Lićnost godine je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp, a pored njega u trci se nalazila i Hilari Klinton.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kontroverzna kampanja koju je vodio republikanac naterala je ceo svet da obrati pažnju na njega i sigurno će se još dugo pričati o njemu.

SVE JE GOTOVO! Završen građanski rat u Siriji, Rusija će trijumfalno OKONČATI POSAO! (FOTO)

Time je danas objavio svoju naslovnu stranu, a Tramp je izjavio da mu je velika čast što se našao na naslovnoj strani i poneo titulu ličnosti godine.

foto: Reuters

U njihov izbor ulaze sve ličnosti koje su tokom godine ostavile velike uticaj u svetu medija, ali u obzir može da se uzme i neka ideja koja je obeležila godinu.

Donald Tramp je pobedio deset finalista, uključujući i Hilari Klinton, a kako su naveli iz magazina ona je na drugom mestu ove godine.

Ovo je Trampovo deseto pojavljivanje na njihovoj naslovnoj strani, dok su sve osim jedne nastale od avgusta 2015. godine. Prvi put se pojavio davne 1989. godine.

foto: AP

Prošle godine na naslovnoj strani je bila Angela Merkel, dok je Tramp zauzeo drugo mesto. U 2014. godini Time je na naslovnu stranu stavio borce protiv ebole.

foto: Reuters

(Espreso.co.rs / Today)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.