JEZIVO! LEŠ ŽENE (61) DVE GODINE TRULIO U STANU: Komšije se žalile na smrad
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/KPRC 2 Click2Houston

TRAGEDIJA

JEZIVO! LEŠ ŽENE (61) DVE GODINE TRULIO U STANU: Komšije se žalile na smrad

Komšije su počele da se žale upravniku zgrade na "neprijatan miris“ u zgradi u oktobru 2019. godine, ali su tek ove nedelje policajci provalili u stan i utvrdili da je nesrećna žena preminula.

Objavljeno:

Posmrtni ostaci žene otkriveni su u stanu u Londonu nakon što su se komšije više od dve godine žalile na smrad u zgradi.

Ostaci 61-godišnje žene pronađeni su u petak u stanu u Pekamu.

Komšije su počele da se žale upravniku zgrade na "neprijatan miris“ u zgradi u oktobru 2019. godine, ali su tek ove nedelje policajci provalili u stan i utvrdili da je nesrećna žena preminula.

Kako piše Dejli mejl, komšije su postale sve zabrinutije kada su pisma počela da se gomilaju u poštanskom sandučetu žene, za koju lokalci kažu da duguje hiljade funti za kiriju, i kada su na vratima stana 2020. uočili obaveštenje o prinudnom ulasku za proveru gasa.

Jedna komšinica, koja je živela u stanu pored preminule, rekla je da je bila primorana da stavi peškir ispod vrata kako bi prigušila smrad koji je dolazio iz komšinicinog stana.

"Užasnuta sam i šokirana. Nisam je dobro poznavala, ali bi ponekad pokupila moje pošiljke za mene. Vratila sam se sa putovanja u septembru ili oktobru 2019. kada sam osetila užasan smrad u zgradi. Bilo je tako loše da sam morala da stavim peškir ispod vrata", rekla je komšinica.

"Više puta smo zvali stambenu zajednicu jer je bilo čudno – njeno poštansko sanduče je bilo puno i iz pošte je bilo jasno da nije plaćala kiriju. Ponovo sam ih nazvala i rekla da mesecima nisam videla ovu ženu. Policija je došla, ali su rekli da se mnogo ljudi iselilo iz Londona tokom pandemije i da bi ona mogla biti u inostranstvu", ispričala je komšinica.

Nedugo kasnije, bicikl je ostavljen ispred njenih vrata, a komšije su se žalile da nije uklonjen.

Policija je ove nedelje konačno razbila vrata i pronašla preminulu ženu.

"Oni su razvalili vrata i otkrili ono čega sam se sve vreme plašila – da je mrtva“, dodala je komšinica. "Rekli su mi da je od nje u suštini ostao kostur i tražili da potvrdim njenu etničku pripadnost“.

Portparol policije je da je policija pozvana u stan jer je "izražena zabrinutost za zdravlje žene koja je tu živela" i da su, kada su provalili u stan, tamo pronašli telo preminule.

"Smrt žene se tretira kao neobjašnjiva, ali ne i sumnjiva. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornika", dodao je portparol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.