"PUTINOVA STRATEGIJA ZA UKRAJINU": Scena iz POPULARNE američke serije ovladala internetom, GORE MREŽE! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

hit

"PUTINOVA STRATEGIJA ZA UKRAJINU": Scena iz POPULARNE američke serije ovladala internetom, GORE MREŽE! (VIDEO)

Deo epizode iz 2009. godine pokazuje kako ruski lider plaši ljude sebe agresivno mašući različitim oružjem

Objavljeno: 15:36h

Obožavaoci američke animirane serije "Family Guy" dele na Tviteru scenu koja kao da predviđa aktuelne vesti o Vladimiru Putinu.

Ruskog lidera optužuju da nije uspeo da deeskalira tenzije sa Ukrajinom uprkos tome što je rekao da će Rusija to učiniti.

Čini se da je ova situacija prilično dobro predstavljena u klipu iz osme sezone pomenute serije, pod nazivom "Špijuni podsećaju na nas".

Deo epizode iz 2009. godine pokazuje kako ruski lider plaši ljude sebe agresivno mašući različitim oružjem. Međutim, na sreću svih, on ih koristi kao ručni pribor za druge svhe.

U jednom momentu, Putinov lik vadi mitraljez, koji je ipak upotrebio da zapali cigaretu. Zatim, vadi palicu a onda je pretvori u improvizovanu vešalicu za svoj kaput.

"Gospodo, dozvolite mi da vas smirim", kaže on likovima, uključujući Stjuija i Brajana, dodajući: "Znam zašto ste ovde i želim da vam pomognem".

Klip je podeljen na mreži, sa natpisom: "Putinova strategija za Ukrajinu", i brzo je postao viralan na Tviteru.

Putin je ove nedelje rekao da je Rusija počela da povlači trupe koje su se nagomilale u blizini ukrajinske granice, povećavajući tenzije između zemalja. On je dodao da ne želi rat u Evropi.

1 / 7 Foto: Profimedia

Međutim, Zapad kaže da su akcije Rusije u suprotnosti sa ovim tvrdnjama, a premijer Boris Džonson je rekao da najnoviji obaveštajni podaci o situaciji "nisu ohrabrujući".

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.