UPRAVO JAVLJENO: Umro političar (FOTO)
Vilijam Bečelder, Foto: Printscreen/Youtube/WBNS 10TV

crne vesti

UPRAVO JAVLJENO: Umro političar (FOTO)

Uzrok njegove smrti nije saopšten.

Objavljeno:

Bivši predsednik Predstavničkog doma Ohaja Vilijam Bečelder preminuo je u subotu u 79. godini.

Bečelder je bio drugi najduži zastupnik u Ohaju kada je napustio kuću 2014. Zastupao je okrug Medina neprekidno od 1968. do 1999. godine, pre nego što je otišao da postane sudija u sudu za opšte žalbe okruga Medina, a zatim i u Devetom okružnom apelacionom sudu. Ponovo je izabran u Dom 2007. godine i postao njegov predsedavajući 2011. godine.

Nakon što se vratio u državnu kuću 2007. godine, Bečelder je služio kao predsednik Komiteta za osiguranje Predstavničkog doma pre nego što su ga njegovi vršnjaci izabrali za lidera manjine. Tokom svog vremena kao govornik, „bio je odgovoran za vođenje poslaničkog kluba republikanaca u Predstavničkom domu do rekordnih 65 mesta, što je najviše mesta koje je imala većina u modernoj istoriji Ohaja“, navodi se na veb stranici kompanije Bečelder.

Bečelder je „duboko cenio i poštovao“ Predstavnički dom Ohaja, rekao je Cupp. „Bilo da je radio u 'Narodnoj kući' na rešavanju velikih izazova dana ili u mentorstvu novog zakonodavca ili mladog osoblja, njegov uticaj je bio pozitivan i trajan," rekao je on. „Bio je ubedljiv uzor. Druželjubiv i pristupačan, zakonodavne kolege je smatrao svojom braćom i sestrama, svoje osoblje kao svoju porodicu. Naporno je radio da održi poštene, poštene odnose sa članovima širom prolaza i sa Ohajacima iz svih životnih sredina.”

Uzrok njegove smrti nije saopšten.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.