POLITIČARKA SE NAŠLA NA STUBU SRAMA: Ovo nikako nije SMELA DA POMEŠA (VIDEO)
Tejlor Grin, Foto: Profimedia

AU

POLITIČARKA SE NAŠLA NA STUBU SRAMA: Ovo nikako nije SMELA DA POMEŠA (VIDEO)

Republikanska zastupnica iz Džordžije u videu prvo zatvor u Vašington naziva "gulag", a zatim se žali na "gaspačo policiju Nensi Pelosi" koja, navodno, špijunira članove Kongresa

Objavljeno:

Nije dugo trebalo da se američka političarka nađe na stubu srama zbog greške. Pomešala je nacističku policiju sa španskom supom.

Zastupnica američke Republikanske stranke, Mardžori Tejlor Grin, ismejana je na društvenim mrežama nakon što je objavljen video iz kojeg je vidljivo da Grin brka nacističku tajnu policiju s ohlađenom supom od paradajza, piše Independent.

Republikanska zastupnica iz Džordžije u videu prvo zatvor u Vašington naziva "gulag", a zatim se žali na "gaspačo policiju Nensi Pelosi" koja, navodno, špijunira članove Kongresa.

Tejlor Grin je naravno želela da kaže "Gestapo" - tajna policija nacističke Nemačke - dok je 'gaspačo' španska hladna supa na bazi povrća.

Nije trebalo dugo da se čeka da njena greška, ili možda neznanje, postane pravi hit na društvenim mrežama.

Met Fuler iz Dejli Bista napisao je na Tviteru: "Policija Gazpacho: Osvežavajuća i najispunjenija agencija za sprovođenje zakona."

"Draga Tejlor Grin, nema supe za tebe!", napisala je na Tviteru jedna osoba, aludirajući na legendarni lik iz Sejnfelda, "Soup Nazija".

"Čekaj, gulag... ili gulaš? Bolje proveri s gaspačo policijom', objavio je The Medov Blog.

Glumac Džoš Malina ironično je prokomentarisao: "Glupost je, kao i osveta, jelo koje se najbolje poslužuje hladno.'

Inače, Tejlor Grin, poznata po verovanju i širenju teorija zavere o izborima 2020. godine, kovidu i drugim pitanjima, nedavno je privremeno suspendovana sa Fejsbuka, a korišćenje Tvitera joj je trajno zabranjeno.

(Espreso / Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.