"KAKO SPREČITI NAREDNE PANDEMIJE": Bil Gejts napisao knjigu, najavio KRAJ KORONA VIRUSA!
Bil Gejts, Foto: Profimedia

OSNIVAČ MAJKROSOFTA

"KAKO SPREČITI NAREDNE PANDEMIJE": Bil Gejts napisao knjigu, najavio KRAJ KORONA VIRUSA!

Istakao je da knjiga, između ostalog, sadrži i njegove razgovore s glavnim američkim infektologom Enonijem Faučijem i direktorom Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedrosom Adhanom Gebrejesusom

Objavljeno:

Osnivač Majkrosofta i jedan od najbogatijih ljudi na svetu Bil Gejts poznat i po svojim prognozama o koronavirusu objavio je da je napisao knjigu "Kako sprečiti naredne pandemije", koja će svetlost dana ugledati do maja ove godine.

U snimku koji je snimljen kao najava knjige poručio je da veruje da pandemija koronavirusa može biti poslednja pandemija, koliko god to izgledalo nemoguće obzirom na trenutne okolnosti.

Napomenuo je da iz pandemije treba da izvučemo pouku i potrudimo se da eliminišemo sve što može da prouzrokuje pojavu nekog novog virusa.

1 / 3 Foto: Profimedia

Dodao je i da pandemiju prati od njenog početka i da je radeći sa stručnjacima mnogo naučio o ovoj pandemiji, i da su u knjizi navedena i njihova iskustva, prenosi ET.

Istakao je da knjiga, između ostalog, sadrži i njegove razgovore s glavnim američkim infektologom Enonijem Faučijem i direktorom Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedrosom Adhanom Gebrejesusom.

Gejts je na kraju zaključio da se pravim izborima i investicijama pandemija koronavirusa može učiniti poslednjom pandemijom.

Bonus video:

00:14

Džoniće vraćaju u pritvor

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.