PRIZOR KOJI CEPA SRCA! Čitav svet se oprostio od DEČAKA koji je TRAGIČNO PREMINUO nakon pada u BUNAR (VIDEO)
Rajan Oram, Foto: Profimedia

SAHRANA MALOG RAJANA

PRIZOR KOJI CEPA SRCA! Čitav svet se oprostio od DEČAKA koji je TRAGIČNO PREMINUO nakon pada u BUNAR (VIDEO)

Mališan je danas sahranjen u Maroku, u blizini svog rodnog sela, a prethodno je njegovo telo dopremljeno helikopterom, a potom i uz policijsku pratnju odneto do groblja

Objavljeno: 16:43h

Maroko i čitav svet danas su rekli poslednje zbogom malom Rajanu Oramu, petogodišnjem dečaku koji je preminuo nakon što je prošlog utorka pao u bunar dubok 32 metra.

Akcija spasavanja dečaka trajala je gotovo pet dana, da bi samo pola sata nakon što je izvučen iz bunara, stigla vest da je preminuo.

Mališan je danas sahranjen u Maroku, u blizini svog rodnog sela, a prethodno je njegovo telo dopremljeno helikopterom, a potom i uz policijsku pratnju odneto do groblja.

Vlasti su onemogućile prilaz vozilima do samog groblja, jer su očekivali da će veliki broj ljudi doći da oda počast dečaku za kojeg se danima molio čitav svet. Narod je pešačio kilometrima kako bi došli da dečaku upute poslednji pozdrav i izjave saučešće neutešnim roditeljima.

Na groblju je bio podignut šator, u kom su roditelji dečaka primali izjave saučešća, a nakon molitve, sanduk sa telom mališana spušten je u raku.

Rođaci i prijatelji porodice su nakon sahrane otišli u kuću Rajanovog dede, gde će roditelji primati saučešća svih onih koji nisu uspeli da dođu na sahranu. Prilaz njihovoj kući je onemogućen, jer nadležni i dalje rade na zakopavanju kratera koji su danima iskopavali kako bi stigli do Rajana.

1 / 5 Foto: Profimedia

Otac i majka stradalog mališana Haled Oram i Vasima Heršiš zahvalili su se spasiocima koji su danonoćno pokušavali da dođu do njihovog iznemoglog sina.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.