TINEJDŽERI OTKRILI ŠTA IM RODITELJI PIŠU: Podigla se BURA MOMENTALNO!
Dete, Foto: Profimedia

strašno

TINEJDŽERI OTKRILI ŠTA IM RODITELJI PIŠU: Podigla se BURA MOMENTALNO!

- Ovo nisu roditelji, ovo je noćna mora - napisao je jedan čovek

Objavljeno:

Roditelji širom sveta postali su pravi detektivi, pa sve češće prate decu preko mobilnih aplikacija i neprekidno ih zovu i sve to u nadi da će ih na taj način spasiti potencijalne opasnosti.

Međutim, mnogi povlače pitanje o privatnosti dece i smatraju da je ovaj model ponašanja roditelja apsolutno nepravedan prema detetu. Ali, s druge strane postoje osobe koje opravdavaju "špijuniranje" i to nazivaju roditeljskom brigom.

Između ove dve strane našli su se tinejdžeri iz Sjedinjenih Američkih Država koji su podelili, kako oni kažu, užasna dopisivanja sa roditeljima.

Više od 10 fotografija dopisivanja objavljeno je na internet stranici DrivePedia, a ubrzo su sve postale viralne i predmet rasprave.

U jednom od dopisivanja, majka je detetu zapretila da mu neće kupiti insulin jer mu je trebalo mnogo vremena da odgovori na poruku. Tako se, na primer, na jednoj fotografiji vidi da je roditelj poslao 22 poruke u roku od dva minuta, a izgovor je da "ne podnosi ignorisanje".

Pored ovih poruka, izdvojili smo još tri, koje su, sudeći po komentarima na internetu izazvale najburnije reakcije.

- Pronašla sam PIN tvoje kreditne kartice i uzela ti novac. Samo ćeš ovako naučiti da ga ceniš i ne trošiš. Ne zaboravi da ja znam sve - napisala je jedna majka.

- Znam da moraš da učiš i da ne možeš da dođeš, ali mi jako nedostaješ. Možda će ti biti žao što nisi ovde ako umrem - glasila je druga poruka.

- Ne mogu da verujem da si već treće veče kod devojke. Skroz si zaboravio na majku. Samo se seti ko ti je dao život - napisala je majka svom sinu.

Ispod ovih poruka postoji više od 200 komentara ljudi koji, u većini slučajeva imaju loše mišljenje o roditeljima koji su ih pisali.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Ovo nisu roditelji, ovo je noćna mora - napisao je jedan čovek.

- Zašto određeni roditelji misle da deca postoje da bi oni bili srećni. Razumem i brigu u sve, ali je ovo je zaista toksično - dodao je drugi.

Međutim, bilo je i onih koji su zauzeli stranu roditelja.

- Verujem da niko od ovih pametnjakovića nema decu, pa su našli ovde da pametuju. Ako ga zovem, ima da mi se javi, jer sam mu zato kupio telefon - glasio je komentar jednog čoveka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.