PRIZOR IZ HORORA USRED SUPERMARKETA: Radnik ugledao JEZIVO STVORENJE u KUTIJI SA BANANAMA!
Supermarket, Foto: Profimedia

haos

PRIZOR IZ HORORA USRED SUPERMARKETA: Radnik ugledao JEZIVO STVORENJE u KUTIJI SA BANANAMA!

Radnici su navodno kutiju u kojoj su bili i pauk i banane obezbedili plastičnom folijom dok su čekali da stignu vatrogasci i stručnjak za životinje

Objavljeno: 10:37h

Prestravljeni radnici jednog supermarketa u Nemačkoj našli su ogromnog otrovnog pauka sa šarom u obliku lobanje na leđima među kutijama sa hranom.

Opasni zglavkar otkriven je u kutiji banana iz Dominikanske Republike, a policija je saopštila da to nije prvi put da je ova vrsta primećena u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija

– Neuobičajena intervencija dogodila se u četvrtak ujutro oko 7.35 sati kada je radnik supermarketa na Gruetvegu otkrio egzotičnog pauka u kutiji za banane. Uz pomoć vatrogasne brigade i policije, službenik je životinju zatvorio u staklenu teglu i na taj način je sprečio da šeta po radnji – saopštila je policija u gradu Risu i dodala da će pauka preuzeti radnici obližnjeg zoološkog vrta.

Još jedan pauk u kutiji banana prethodno je otkriven u gradu Krefeld, koji se takođe nalazi u Severnoj Rajni-Vestfaliji, saopštila je vatrogasna brigada. Osoblje tog supermarketa takođe je podiglo uzbunu nakon što ih je prepao sadržaj kutije sa karipskog ostrva.

Radnici su navodno kutiju u kojoj su bili i pauk i banane obezbedili plastičnom folijom dok su čekali da stignu vatrogasci i stručnjak za životinje.

Pauk je identifikovan kao “pantropski pauk lovac” (lat. Heteropoda venatoria), a neki ga zovu i “banana pauk” jer očigledno voli da boravi među njima. Poreklom je iz tropskih predela, ali se takođe proširio u neke suptropske regije kao uvezena vrsta.

Njegov ujed nije smrtonosan, ali otrov može biti jako bolan.

Fotografije sa lica mesta pogledajte ovde.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.