ALEKSANDRA TREBA ZATVORITI I BACITI KLJUČ: Kada vidite ŠTA JE URADIO IRINI, nećete MOĆI DA ZASPITE!
Irina, Foto: Printscreen Instagram

jezivo

ALEKSANDRA TREBA ZATVORITI I BACITI KLJUČ: Kada vidite ŠTA JE URADIO IRINI, nećete MOĆI DA ZASPITE!

Poznato je da su Žirikova uplašili kuriri dostavne službe

Objavljeno:

Policija u ruskom Tjumenju traga za muškarcem iz Belorusije, osumnjičenim za nanošenje teških telesnih povreda bivšoj devojci. On ju je navodno progonio duže vreme, kidnapovao je i odveo u šumu, a onda je pretukao na ulici.

Irina Valova (40) završila je u bolnici sa teškim povredama i polomljenim kostima lica i lobanje. Nju je na ulici u osam sati ujutru napao bivši dečko Aleksandar Žirikov, državljanin Belorusije.

Njih dvoje su raskinuli pre nekog vremena, a otada ju je Žirikov navodno progonio, pokušavajući da je natera da mu se vrati.

- Bili su neko vreme u vezi, a raskinuli su jer je bio nasilan prema njoj, pretukao ju je. Dugo nismo znali ništa o tome, krila je od nas. A onda smo saznali da ju je u januaru progonio i želeo da mu se vrati - rekla je njena prijateljica Marija za rusku Gazetu.

Prema Marijinim rečima, Aleksandar je jednom kidnapovao Irinu i odveo je u šumu, gde joj je pretio da će je ubiti ukoliko ne pristane da opet bude sa njim.

- Podigli smo uzbunu, njen 17-godišnji sin je pratio lokaciju i ispostavilo se da je izvan grada, u blizini sela Kamenka. Odveo ju je u šumu i pretio joj nožem. Vratila se živa, ali u stanju ekstremnog šoka - rekla je njena drugarica.

Usled straha, Irina se preselila u drugi stan i sakrila, a kolege su je pratile od posla do kuće. U isto vreme, Irina se uporno obraćala policiji za pomoć, prema rečima Marije, ali je nije dobila - odbili su pokretanje krivičnog postupka "zbog nepostojanja direktnih dokaza".

A onda ju je Žirikov 2. februara brutalno pretukao. Irina se nalazi u bolnici - dijagnostifikovani su joj višestruki prelomi lobanje, posebno potiljka, kao i lica.

Poznato je da su Žirikova uplašili kuriri dostavne službe. Čuli su vrisak žene, a Žirikov je pobegao čim ih je video. Kuriri su tada Irini pružili prvu pomoć.

Irina nije jedina njegova žrtva?

Nakon što je objavila priču na društvenim mrežama, Mariji su se javile još četiri devojke koje tvrde da su žrtve istog čoveka i prošle su kroz sličan razvoj veze - tukao ih je dok su bili u vezi, a nakon raskida ih je progonio.

Jedna je navodno morala da promeni ime i prezime i odseli se.

Kako je Gazeta uspela da sazna, u Ministarstvu unutrašnjih poslova je pokrenut krivični slučaj protiv Žirikova, koji je pod posebnom kontrolom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.