Ruski diplomata RAZVALIO  repera ZBOG SVASTIKE! Ovakvo šibanje niste videli ni u ringu! (VIDEO)
Foto: Ilustracija, AP / Sue Ogrocki

još nije priveden

Ruski diplomata RAZVALIO repera ZBOG SVASTIKE! Ovakvo šibanje niste videli ni u ringu! (VIDEO)

Ruske novinske agencije su javile da je reper flašom udaren u glavu, kao i da je dobio više udaraca u lice
Objavljeno:

Ruski diplomata pretukao je u Mongoliji poznatog repera zato što je na bini bio u odeći sa svastikom, rekli su advokat i članovi porodice mongolskog muzičara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

BBC je preneo da je Amarmandah Suhbatar nastupao u Ulan Batoru kada se navodno dogodio napad, a ruske novinske agencije su javile da je reper flašom udaren u glavu, kao i da je dobio više udaraca u lice.

GOSPOĐO BOŽE: Isus je verovao da je Bog i MUŠKO i ŽENSKO! (FOTO)

Ruska ambasada je saopštila da istražuje incident, ali i navela da su izveštaji lokalnih medija iskrivljeni. Suhbatar je nastupio u tradicionalnoj mongolskoj odeći sa svastikom koja se kao simbol u Mongoliji koristila mnogo vekova pre dolaska na vlast nacističkog vođe Adolfa Hitlera.

Otac repera Savđin Suhbatar rekao je na konferenciji za novinare da je njegov sin bio u komi 10 dana pošto je pretučen. Do sada nije identifikovan ruski diplomata koji je optužen za napad na repera.

Amarmandah Suhbatar, poznat kao "Amraa", vodeći je pevač grupe Har sarnai (Crna ruža) i često na nastupima ima svastiku, dok njegove pesme govore o istoriji, kulturi i identitetu Mongolije.

Svastika je nastala u Indiji pre više hiljada godina, a u Mongoliji se koristili kao simbol veličanstvenosti vekovima pre Trećeg rajha, mada je sada koriste i neke ekstremno desničarske grupe u toj zemlji, navodi BBC.

Portparol policije rekao je za Frans pres da je pokrenuta istraga, da je osumnjičen ruski diplomata, koji nije priveden pošto nanete povrede nisu ozbiljne.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.