UMRLA MAJKA PETORO DECE: JEZIVA SMRT, NEVIĐENA TUGA!
Sanduk, Foto: Profimedia/Ilustracija

TRAGEDIJA

UMRLA MAJKA PETORO DECE: JEZIVA SMRT, NEVIĐENA TUGA!

Hitno je prebačena u kraljevsku bolnicu Salford i smeštena na intenzivnu negu, ali je tri dana kasnije doživela srčani zastoj u snu i preminula

Objavljeno:

Beki Šofild (38), koja je živela u Svintonu sa svojih pet sinova, prošlog utorka joj je iznenada pozlilo, nakon čega se onesvestila i udarila glavom u okvir vrata.

Nakon toga se probudila i izgledala je dobro, ali je kasnije predosetivši da će se ponovo onesvestiti, pozvala hitnu pomoć.

Hitno je prebačena u kraljevsku bolnicu Salford i smeštena na intenzivnu negu, ali je tri dana kasnije doživela srčani zastoj u snu i preminula.

Beki je za sobom ostavila petoro dece, Džoša (21), Nikija (17), Lea (12), Frenkija (8) i Džeksa (2).

Na GoFundMe stranici već je prikupljeno više od 2.000 funti za pdoršku porodici u ovim teškim trenucima.

U akciji prikupljanja sredstava, koju je organizovala bliska prijateljica Anđela Bol, Beki se opisuje kao divna osoba iznutra i spolja koja je nažalost preminula u petak 21. januara, ostavljajući za sobom petoro dragocene dece.

– Ona je obožavala svoju decu i uvek ih je stavljala na prvo mesto, hajde da pružimo Beki ispraćaj koji ona zaista zaslužuje. Otišla je, ali nikad neće biti zaboravljena – navela je prijateljica pokojnice.

Porodica je rekla da je Beki patila od zdravstvenog stanja poslednje dve godine, što je dovelo do niskog krvnog pritiska i šećera.

– Beki je bila majka sa najvećom ljubavlju koju iko može poznavati, uvek se pobrinula da njeni dečaci nikada ne ostanu bez brige i pažnje. Dečaci su bili njen svet kao što je ona bila njihov. Imala je divno srce i uvek je imala vremena za svakoga ko joj je uzvratio istu ljubav – navela je njena porodica u odgovorima dostavljenim Mancehster evening news-u.

(Espreso / Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.