UŽAS! Nevakcinisan MUŠKARAC (55) preminuo od KORONE, nakon premeštaja u DRUGU DRŽAVU radi INTUBACIJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija!

UŽAS! Nevakcinisan MUŠKARAC (55) preminuo od KORONE, nakon premeštaja u DRUGU DRŽAVU radi INTUBACIJE

Ranije ovog meseca bolnica je rekla da ne mogu više ništa da urade za njega i da će ga skinuti sa aparata za održavanje u životu 12. januara

Objavljeno:

Porodica Skota Kvinera uradila je sve što je mogla da ga održi u životu nakon što je oboleo od korone, ali je on ipak preminuo.

Skot Kviner (55), koji je navodno bio nevakcinisan, preminuo je u subotu nakon sudske bitke u kojoj se njegova žena uspešno izborila da ga ne isključe sa respiratora u Minesoti i prebacila ga u Teksas gde je nastavio lečenje u bolnici u Hjustonu.

Otac troje dece je drugi put oboleo od korona virusa u oktobru, a krajem meseca završio je u bolnici Mersi, gde je intubiran.

Ranije ovog meseca bolnica je rekla da ne mogu više ništa da urade za njega i da će ga skinuti sa aparata za održavanje u životu 12. januara. En Kviner, njegova žena, otišla je na sud, a sudija je presudio u njenu korist.

Nakon toga je svog supruga avionom prebacila u Teksas, a doktori su rekli da je puno oslabio. Međutim, za vikend je objavljeno da je preminuo, prenosi CBS Minesota.

- U ime porodice Kviner, želeo bih da se zahvalim javnosti na njihovoj ljubavi i podršci tokom ovog teškog iskušenja. Tražimo privatnost za En i decu dok žale zbog gubitka Skota, divnog muža i oca - rekao je advokat porodice.

Bonus video:

04:03

Ministar Vanja Udovičić o proterivanju Novaka Đokovića iz Australije: Sada njihovi sportisti dolaze kod nas! Imaće šta da vide

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.