OKONČANA DESETOČASOVNA TALAČKA KRIZA U TEKSASU! Taoci oslobođeni, otmičar UBIJEN
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/WFAA

KRAJ!

OKONČANA DESETOČASOVNA TALAČKA KRIZA U TEKSASU! Taoci oslobođeni, otmičar UBIJEN

Otmičar je ubijen, a specijalni agent FBI-ja Met Desarno rekao je da će njihovi istražitelji utvrditi sve u vezi sa ovim slučajem

Objavljeno:

Nakon desetočasovne talačke krize u sinagogi u Teksasu, svi taoci su oslobođeni a otmičar je ubijen, saopštile su vlasti.

Svih četiri taoca iz sinagoge u Kolevilu je oslobođeno, kada su specijalne policijske snage ušle u zgradu sinagoge, saopštile su teksaške vlasti.

Otmičar je ubijen, a specijalni agent FBI-ja Met Desarno rekao je da će njihovi istražitelji utvrditi sve u vezi sa ovim slučajem.

Agent Desarno je rekao da je otmičar bio posebno fokusiran na pitanje koje nije direktno povezano sa jevrejskom zajednicom i da nema neposrednih naznaka da je taj čovek bio deo nekog šireg plana, ali je dodao da će istraga agencije "imati globalni domet".

Desarno je rekao da je muškarac identifikovan, ali da u ovom trenutku vlasti nisu spremne da objave ili potvrde njegov identitet u javnosti.

Rabin u Njujorku je dobio poziv od rabina za koga se veruje da je bio talac u teksaškoj sinagogi nakon čega je alarmirao policiju.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.