PREMINULA TINEJDŽERKA, TUGA!
Adalija Rouz Vilijams, Foto: Printscreen/Instagram/adalia06

POPULARNA JUTJUBERKA

PREMINULA TINEJDŽERKA, TUGA!

Vilijamsova je bila poznata po svojoj živahnoj ličnosti, ljubavi prema modi, šminci, svojim edukarivnim snimcima i drugim snimcima na Jutjubu koji su prikazivali njen život

Objavljeno: 10:23h

Adalija Rouz Vilijams, tinejdžerka jutjuberka koja je živela sa Hačinsonovim-Gilfordovim sindromom, je preminula. Imala je 15 godina.

"12. januara 2022. u 19 časova, Adalija Rouz Vilijams je bila oslobođena od ovog sveta," istakla je objava na Instagram i Fejsbuk stranicama. ,,Došla je tiho i izašla tiho, ali njen život je bio daleko od toga. Dirnula je MILIONE ljudi i ostavila najveći trag na sve koji su je znali."

"Više ne pati i sada pleše slušajući muziku koju voli," nastavlja se u objavi. "Zaista bih voljela da ovo nije stvarnost ali nažalost jeste."

Vilijamsova je bila poznata po svojoj živahnoj ličnosti, ljubavi prema modi, šminci, svojim edukarivnim snimcima i drugim snimcima na Jutjubu koji su prikazivali njen život.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/adalia06

Bonus video:

06:20

Plašim se da je ovo početak kraja Noletove karijere! Đukanović uveren da je hajka tek počela AUSTRALIJA SAMO PRVA U NIZU?

(Espreso/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.