MAJKROSOFT OBUSTAVIO PROIZVODNJU XBOX ONE KONZOLA: U toku RASPRODAJA preostalih ZALIHA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

konzole

MAJKROSOFT OBUSTAVIO PROIZVODNJU XBOX ONE KONZOLA: U toku RASPRODAJA preostalih ZALIHA!

Sony je potvrdio da je proizvodnja PS4 još uvek u toku, usred borbe giganata da zadovolje potražnju za svojim najnovijim konzolama nove generacije

Objavljeno:

Microsoft je obustavio proizvodnju svih Xbox One konzola. Tehnološki gigant je prvobitno prekinuo proizvodnju Xbox One X i digitalnog Xbox One S uoči lansiranja Xbox Series X konzole, a zatim je tiho prekinuo proizvodnju Xbox One S krajem 2020. godine, ostavljajući trgovcima da rasprodaju svoje preostale zalihe.

Potvrda Microsoft-a dolazi u trenutku kada je Bloomberg izvestio da je Sony planirao da prekine proizvodnju PS4 konzola krajem prošle godine, ali da će kompanija ipak proizvesti još oko milion PS4 konzola ove godine.

1 / 3 Foto: Profimedia

Sony je potvrdio da je proizvodnja PS4 još uvek u toku, usred borbe giganata da zadovolje potražnju za svojim najnovijim konzolama nove generacije.

Čini se da je Microsoft u stanju da zadovolji potražnju za Xbox Series S konzolom, jefitinijom digitalnom verzijom od 300 dolara. Ova konzola nalazi se u zalihama na većini prodajnih mesta, kako u Americi, tako i u Evropi.

Govoreći neposredno nakon lansiranja Xbox Series X/S 2020. godine, šef Xbox-a Fil Spenser rekao je da je kompanija napravila više konzola Series X nego Series S konzola, ali da će na kraju pobediti Series S zbog svoje niže cene.

Bonus video:

02:20

Kao Kao Bend - Radi Vino

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.