"ZNAM DA JE TVOJ MUŽ TRENUTNO SA LJUBAVNIKOM": Prva dama FRANCUSKE primila POZIV koji ju je sigurno ŠOKIRAO!
Emanuel i Bridžit Makron, Foto: Profimedia

SKANDAL

"ZNAM DA JE TVOJ MUŽ TRENUTNO SA LJUBAVNIKOM": Prva dama FRANCUSKE primila POZIV koji ju je sigurno ŠOKIRAO!

Uprkos vrhunskim bezbednosnim proverama na svim njenim uređajima, anonimni muškarac došao je do 68-godišnjakinje

Objavljeno:

Prva dama Francuske Brižit Makron primila je anonimni telefonski poziv u kojem se navodi da je njen suprug Emanuel Makron, predsednik Francuske, bio sa gej muškarcem, prenosi Dejli Mejl.

Uprkos vrhunskim bezbednosnim proverama na svim njenim uređajima, anonimni muškarac došao je do 68-godišnjakinje i rekao: "Znam da je tvoj muž trenutno sa muškarcem“, rekao je on u telefonskom razgovoru.

Predsednički par prate česte skandalozne glasine o njihovom privatnom životu, uključujući tvrdnje da je gospođa Makron zapravo rođena kao muškarac.

Par se prvi put sreo 1993. godine, kada je predsednik Makron, tada 15-godišnji, ušao na čas književnosti 39-godišnje Brižit u srednjoj školi u Amijenu u Francuskoj. Brižit se kasnije razvela od svog muža, sa kojim ima troje dece, pa se udala za Makrona, koji je 24 godine mlađeg od nje.

1 / 4 Foto: Profimedia

Senator Fransoa Patrijat, član Makronove stranke En Marche (U pokretu), potvrdio je da je gospođa Makron skrhana nakon telefonskog poziva u kojem se navodi da je njen 44-godišnji muž bio sa ljubavnikom.

Patrijat je rekao da je Makron rekla prijateljima nakon toga: "Da li shvatate šta se usuđuju da kažu? Nećemo biti pošteđeni ničega", izjavila je ona, piše Mondo.

Razlika u godinama uvek je izazivala probleme, posebno kada su započeli vezu kada je Emanuel Makron još bio školarac u njihovom rodnom gradu Amijenu, u severnoj Francuskoj. Njegova afera sa budućom gospođom Makron, tada udatom učiteljicom i majkom troje dece, izazvala je skandal, ali par je od tada ostao zajedno. U svojoj knjizi i političkom manifestu Revolucija, predsednik Makron je opisao ovu aferu kao „ljubav često tajnu, često skrivenu, koju su mnogi pogrešno razumeli pre nego što se nametnula“. Makronovi su se na kraju venčali 2007. godine i tim činom izazvali ekstremnu ljutnju među onima koji su im najbliži.

Bonus video:

00:11

Bačena bomba na porodičnu kuću jedne porodice u selu kod Kruševca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.