ZABRINJAVAJUĆE! DEVOJČICA (7) NESTALA PRE 2 GODINE: Policija tek prošle nedelje dobila prijavu (FOTO/VIDEO)
Harmoni Montgomeri, Foto: Printscreen/Facebook/Manchester NH Police

STRAVIČNO

ZABRINJAVAJUĆE! DEVOJČICA (7) NESTALA PRE 2 GODINE: Policija tek prošle nedelje dobila prijavu (FOTO/VIDEO)

Vlasti su ponudile nagradu od 33.000 dolara za informaciju koja bi dovela do pronalaska devojčice

Objavljeno:

Policija Mančestera u Nju Hempširu je u novogodišnjoj noći pokrenula istragu o nestanku sedmogodišnje devojčice, koja je poslednji put viđena pre dve godine.

Harmoni Montgomeri, devojčica plave kose, plavih očiju i sa naočarima, živela je sa svojim ocem Adamom u Nju Hempširu pre nego što je nestala. Harmoni je slepa na desno oko.

Policija ju je poslednji put videla 1. oktobra 2019. godine kada su bili u kućnoj poseti u Mančesteru, rekao je šef policije Alen Aldenberg u petak. Međutim, policijska uprava je tek prošle nedelje dobila prijavu o nestanku, rekao je on i dodao da je to "veoma zabrinjavajuće".

Snimak iz vazduha prikazuje da su istražitelji u nedelju podigli šator i raširili cerade i stolove u dvorištu kuće u kojoj je devojčica živela u ulici Gilford u Mančesteru.

Policija pak nije pružila detalje o tome kada je primećen njen nestanak ili zašto je niko nije video u protekle dve godine, prenosi Independent.

- Znali smo gde je trebalo da bude i kada smo se pojavili, nije je bilo - rekli su nadležni.

Harmoni Montgomeri
foto: Printscreen/Facebook/Manchester NH Police

Njena biološka majka Kristal Sori nedavno je podelila seriju fotografija deteta na svom Fejsbuku i navela da su njeni prethodni izveštaji o zlostavljanju i zanemarivanju dok je njena ćerka bila sa ocem ignorisani.

Tvrdi da je zvala policiju i čak pisala pismo gradonačelniku Mančestera.

Harmoni je veći deo svog ranog života provela u hraniteljstvu u Masačusetsu, gde je živela sa svojim mlađim bratom Džejmisonom i navodno se brinula o njemu. Džejmisona, koji sada ima 5 godina, usvojila je Bler Miler, reporterka iz DC-a, 2019. nakon što se Harmoni ponovo spojila sa ocem.

Iako su prošle dve godine od kada je Harmoni poslednji put viđena, policija je saopštila da je delovala pod pretpostavkom da je živa.

- Trenutno sam u režimu spasavanja. Svi napori su usmereni na to da je Harmoni živa, a mi ćemo učiniti sve da je nađemo u tom stanju - rekao je Aldenberg.

Vlasti su ponudile nagradu od 33.000 dolara za informaciju koja bi dovela do pronalaska devojčice.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.