"KRVOŽEDNA" VEVERICA TERORISALA STANOVNIKE! Baka je hranila u dvorištu, a onda je počela VLADAVINA TERORA! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

HAOS!

"KRVOŽEDNA" VEVERICA TERORISALA STANOVNIKE! Baka je hranila u dvorištu, a onda je počela VLADAVINA TERORA! (FOTO)

Vladavina terora veverice okončana je prekjuče, kada ju je 65-godišnja Korin Rejnolds uhvatila nepovređenu u zamci predala nadležnima

Objavljeno:

“Krvožedna” veverica terorisala je stanovnike malog velškog grada prošlog vikenda, povredivši najmanje 18 ljudi, nakon čega je konačno uhvaćena.

Divljanje glodara trajalo je celih 48 sati, a prvi na udaru su bili penzioneri, deca i kućni ljubimci po dvorištima kuća u varoši Bakli.

Mnogi meštani su zbog ujeda i ogrebotina po rukama morali da prime injekciju protiv tetanusa, a čupava napast dobila je nadimak “Strajp” po negativcu iz filma “Gremlini”.

Vladavina terora veverice okončana je prekjuče, kada ju je 65-godišnja Korin Rejnolds uhvatila nepovređenu u zamci predala nadležnima.

Uprkos tome što se sprijateljila sa stvorenjem, penzionerka je ugrizena za ruku.

– Juče sam primetila da je u periodu od 48 sati napala 18 ljudi. Počela je da napada ljude koji svoje kese za reciklažu nose u kantu za smeće, a povrede su prilično užasne – rekla je Rejnoldsova medijima.

Društvo za zaštitu životinja je moralo da uspava sivu vevericu jer je bilo nezakonito pustiti je u divljinu, ali to verovatno ne bi bio slučaj da je bila crvena jer u Velikoj Britaniji važe različita pravila za ove dve vrste.

Korin je redovno hranila životinju od leta i ona je dolazila u njenu baštu tražeći hranu i skrovište.

– Počinjem da se pitam da li joj se nešto dešava u glavi, poput tumora. Njena brzina je bila zastrašujuća, samo dojuri sa krova šupe do mene i ujeda ljude. Čak je ugrizla stariju osobu u okolini. Jednom prilikom je jurila dečaka niz put, a njegov tata je zaradio krvavu posekotinu na glavi – ispričala je starica.

Bonus video:

04:54

BRZE VESTI 29.12.2021. 11:55

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.