VELIKI PLANOVI: Tramp već skuplja pare za IZBORE 2020. godine!
Foto: Profimedia

sve je spremno

VELIKI PLANOVI: Tramp već skuplja pare za IZBORE 2020. godine!

Bolje pitanje koje većina postavlja je zašto se uopšte prikuplja novac za kampanju za koju se tvrdi da je samostalno finansirana
Objavljeno: 12:02h

Iako je kampanja uveliko završena, a za novog predsednika je izabran Donald Tramp, njegova kampanja izgleda da nije gotova. Ljudi koji vode njegovu kampanju i dalje šalju molbe za donacije njegovim pristalicama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se navodi čekovi od 2.700 dolara predstavljaju zakonski minimum po krugu, a sada se ispostavlja da će novih 2.700 dolara činiti budžet za kampanju 2020. godine.

OSUĐUJEM IH! Tramp se ogradio od fašista koji su vikali HAJL TRAMP!

- Tramp se izgleda samo deklarisao kao kandidat na sledećim predsedničkim izborima i već je počeo da prikuplja sredstva za svoju kandidaturu - rekao je Bernard Fišer advokat koji prati finansijske aktivnosti u kampanjama.

Tramp koji će 2020. imati 74 godine nije se još uvek javno oglasio, a mnogi smatraju da neće izdržati ni prve četiri godine. Ipak, sve ovo je neka vrsta šamara milionima koji su potcenili republikanca. Ukoliko čak i reši da odustane od kampanje, novac koji prikupi može da pokloni nekom drugom kandidatu.

foto: Reuters / Carlo Allegri

Bolje pitanje koje većina postavlja je zašto se uopšte prikuplja novac za kampanju za koju se tvrdi da je samostalno finansirana. Iz zvaničnog predstavništva se još uvek nije oglasio povodom ovih tvrdnji.

(Espreso.co.rs / Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.