UBILI SESTRU I RASKOMADALI JOJ TELO! Podignuta OPTUŽNICA nakon SVIREPOG DELA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

UBILI SESTRU I RASKOMADALI JOJ TELO! Podignuta OPTUŽNICA nakon SVIREPOG DELA! (VIDEO)

Optuženi su se pod izgovorom da su pronašli stan u kom ona može da živi sa decom, sreli sa Marijem sredinom jula, brutalno je pretukli do smrti, a zatim su isekli njeno telo i spakovali ga u kofer.

Objavljeno:

Nemačka je i dalje u šoku nakon što je u Bavarskoj, nedaleko od Donauverta, pronađeno telo žene koja je u julu ove godine pretučena na smrt. Telo Avganistanke Marijam H. (34) bilo je zakopano u koferu, a glavni osumnjičeni za ubistvo su njena dva brata, protiv kojih je juče podignuta optužnica.

Said (25) i Seid (22) navodno su ubili Marijam, majku dvoje dece, prevezli je u koferu vozom za Bavarsku i tamo je sahranili. Iako još uvek sa sigurnošću ne može da se kaže šta je motiv ubistva, navodno je u pitanju ubistvo zbog časti jer nisu mogli da se pomire sa tim da se njihova sestra razvela i da je živela zapadnjačkim načinom života.

Marijam se sa bivšim suprugom i njihovo dvoje dece u Nemačku doselila 2013. godine. U Berlinu su podneli zahtev za azil. Četiri godine kasnije Marijam se od supruga razvela u skladu sa nemačkim zakonima, međutim, on nije želeo da poništi brak po islamskim zakonima. Od supruga je pobegla 2019, i nastavila da živi sa sinom i ćerkom koji imaju 13 i 9 godina.

Ona se šre dve godine, nakon razvoda sa sinovima preselila u kamp za izbeglice, njena braća su je od razvod astalno pratila i proveravala d ali živi islamskim načinom života, prenosi Bild.

Optuženi su se pod izgovorom da su pronašli stan u kom ona može da živi sa decom, sreli sa Marijem sredinom jula, brutalno je pretukli do smrti, a zatim su isekli njeno telo i spakovali ga u kofer. Na snimcima sa nadzornih kamera na železničkoj stanici može se videti kako dvojica mladića vuku veliki kofer.

Oni su sa ovim koferom došli u Bavarsku, u kom živi njihov stariji brat.

Policiju je do počinilaca izgleda dovela Marijamina snaja, supruga jednog od braće. Policajci su počeli da sumnjaju da su braća umešana u zločin kada je žena počela da daje kontradiktorne izjave.

Telo je pronađeno tek krajem jula, a obdukcija je pokazala da je Marijam preminula od teških povreda po glavi i vratu. Istraga je pokazala da su braća uoči ubistva kupila kofer i isti platili 60 evra.

Said i Saed se još uvek nisu izjasnili o krivici. Od 4. avgusta se nalaze u pritvoru i čekaju početak suđenja.

Bonus video:

03:19

Novinarka otkrila detalje o voditeljki prostitutki, koja je radila za makroa Mihaila

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.