RODITELJI POZNATE GLUMICE SU UMRLI: Zna se POTENCIJALNI UZROK SMRTI!
Ališa Vit, Foto: Profimedia

glumica zarađuje milione, a roditelji živeli teško

RODITELJI POZNATE GLUMICE SU UMRLI: Zna se POTENCIJALNI UZROK SMRTI!

"Bila je krhka žena, mogao je da je odnese malo jači vetar", rekla je komšinica i dodala da je Ališa bila umešana u živote njenih roditelja

Objavljeno: 21:45h

Tela roditelja glumice Ališa Vit pronađena su u njihovoj kući u Masačusetsu, a vlasti sumnjaju da su umrli od hipotermije.

Dajana i Robert Vit pronađeni su u ponedeljak nakon što je njihova ćerka zamolila rođaka da proveri da li se ne javljaju na telefon.

Policija kaže da je par imao problema sa šporetom, a Robert je pronađen obučen u kaput. Na telima nisu pronađeni znaci traume, kao ni tragovi toksičnih gasova poput ugljen-monoksida, prenosi Dejli mejl.

"Nije bilo znakova krivičnog dela. Uviđaj je u toku", saopštila je policija.

Komšija porodice otkrila je da je Robert imao rak, dok je Dajani nedavno dijagnostikovana Parkinsonova bolest.

"Bila je krhka žena, mogao je da je odnese malo jači vetar", rekla je komšinica i dodala da je Ališa bila umešana u živote njenih roditelja.

Rekla je i da su glumici roditelji, kada su neki njeni filmovi bili na televiziji, dolazili kod nje jer nisu imali televizor u boji.

"Obratila sam se rođaku koji živi u blizini mojih roditelja da ih proverim. Nažalost, ishod je bio nezamisliv. Molim za malo privatnosti u ovom trenutku da oplakujem i saberem misli o ovom događaju i potpuno nerealnom gubitku", glumica kaže se u saopštenju..

Ališa Vit je karijeru započela 1984. sa samo osam godina, nakon što ju je Dejvid Linč angažovao u filmu Dina.

Takođe se pojavila u seriji Tvin Piks istog reditelja, a glumila je i u brojnim popularnim serijama kao što su Sopranovi, Dva i po muškarca, Hodajući mrtvaci i Narandžasta je nova crna.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.