MALIŠAN (2) SE SMRZAO NA -10 STEPENI, NAŠLI GA ISPRED GARAŽE! Policija ispituje slomljenje roditelje
Ilustracija, Foto: EPA/Clemens Bilan

TRAGEDIJA U AUSTRIJI

MALIŠAN (2) SE SMRZAO NA -10 STEPENI, NAŠLI GA ISPRED GARAŽE! Policija ispituje slomljenje roditelje

Oko 22 sata Simon se probudio i počeo da traži roditelje

Objavljeno:

U mirnoj zajednici u austrijskoj opštini Urfar u četvrtak ujutru dogodila se strašna tragedija - dečak od samo dve godine smrzao se na smrt u blizini roditeljske kuće. Policija sada istražuje potpuno slomljene roditelje zbog sumnje na ubistvo iz nehata.

Par (31 i 28) je rekao da je bio u poseti komšijama nakon što su sina Simona (2) stavili u krevet i bili sigurni da spava. Sa sobom su poneli bebi monitor kako bi mogli da čuju čim se dečak probudi.

Oko 22 sata Simon se probudio i počeo da traži roditelje. Kada nije mogao da ih nađe, otvorio je vrata, koja nisu bila zaključana, i izašao iz kuće.

Policija i dalje istražuje da li su se vrata slučajno zatvorila i on više nije mogao da ih otvori spolja ili se izgubio napolju i nije mogao da nađe put do kuće, prenosi austrijski Krone.

Dečak je na sebi imao samo pidžamu, a mediji prenose da roditelji navodno nisu slušali bebi monitor kada se dečak probudio.

Pronađen ispred garaže

Kada su se vratili od košmija, otišli su u krevet, a tek oko pet sati ujutru primetili su da dečak nije u svom krevetu. Prvo su očajnički pretraživali kuću, a onda su izašli napolje.

Ispred komšijine garaže pronašli su Simona kako nepomično leži na zemlji.

Odmah su pozvali Hitnu pomoć i probali da ga ožive, ali nažalost, ni njihovi, ni napori zdravstvenih radnika nisu bili uspešni.

Dečak se smrzao na smrt na temperaturi od minus 10 stepeni, prenosi Krone.

Majka je u drugom stanju

Mediji pišu da je majka (28) dečaka navodno u drugom stanju. Nakon smrti dečaka, svet im se srušio i bila im je potrebna psihijatrijska pomoć.

Gradonačelnik Leopold Gartner posetio je roditelje u četvrtak i izrazio saučešće.

- Ovo je užasno - porodica se pre dve nedelje preselila u novu kuću i toliko su se radovali Božiću - rekao je gradonačelnik.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.