"BOŽE SAČUVAJ ALBANIJU OD BUDALA": Rama reagovao povodom incidenta na protestu protiv Otvorenog Balkana
Edi Rama, Foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

edi rama

"BOŽE SAČUVAJ ALBANIJU OD BUDALA": Rama reagovao povodom incidenta na protestu protiv Otvorenog Balkana

Otvoreni Balkan, dodao je Rama, nije samo budućnost dece regiona, već ima i strateški interes za državu i ceo albanski narod

Objavljeno:

Premijer Albanije Edi Rama reagovao je večeras povodom incidenata koji su se dogodili danas na protestu nekadašnjeg premijera Salija Beriše protiv inicijative Otvorenog Balkana, gde su spaljene i cepane srpske zastave, uz objavu "Bože sačuvaj Albaniju od budala".

Na snimku koji je objavio Edi Rama, mladi demonstrant se penje na stub i odatle pada u pokušaju da skine zastavu.

"Ja sam izdajnik i ovaj patriota pada ili ne? Bože sačuvaj Albaniju od budala", napisao je Rama na snimku objavljenom na mreži Tik Tok, prenosi ABCnjuz.

U prvoj reakciji, na Fejsbuku, Rama je podsetio da su, tokom njegove posete, u Beogradu na trgovima bile albanske zastave i da je policija uhapsila one koji su ih palili.

Odgovarajući na optužbe oko inicijative Otvoreni Balkan, Rama je rekao da je u Beogradu govorio albanski i da je na svom maternjem jeziku zatražio priznanje Kosova od Srbije.

Otvoreni Balkan, dodao je Rama, nije samo budućnost dece regiona, već ima i strateški interes za državu i ceo albanski narod.

Bonus video:

24:26

CENTRALNI DNEVNIK 20.12.2021.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.