KRALJICA ELIZABETA SE U SUBOTU NIJE POJAVILA U CRKVI: Priča se da ima ČVRST RAZLOG za to
Kraljica Elizabeta, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

OGLASILA SE

KRALJICA ELIZABETA SE U SUBOTU NIJE POJAVILA U CRKVI: Priča se da ima ČVRST RAZLOG za to

Izvori tvrde da je kraljica dobrog zdravstvenog stanja

Objavljeno:

Kraljica se u subotu nije pojavila u crkvi, a takvu odluku je donela kako bi svi zdravi dočekali Božić, prenose britanski mediji.

Elizabeta je otkazala i redovne nedeljne aktivnosti u Vindzoru, a sve zbog toga da bi izbegli moguće zaražavanje korona virusom.

Izvori kažu da je kraljica dobro zdravstvenog stanja i da hoda bez štapa, te da je odlučila da se "povuče" kako bi bezbrižno mogla sa porodicom da provede praznike.

Tradicionalni predbožićni ručak u Vindzoru je otkazan iz predostrožnosti, a kraljica će u sredu krenuti u Sandrigem i uveliko se sve priprema za njen dolazak.

Princ Čarls, njegova supruga Kamila, princ Vilijam, Kejt i njihova deca će joj se pridružiti na imanju. Očekuje se i dolazak princa Endrua, ali i Beatris, princa Edvarda i još nekoliko članova porodice.

Mediji pišu da će svi biti smešteni u glavnoj kući, ili u nekom od objekata na imanju.

- Kraljica želi praznike da provede sa što više članova porodice - rekao je izvor.

Kraljica Elizabeta želi da bude u društvu najmilijih, jer je ovo prvi Božić koji će provesti bez svog supruga, princa Filipa, koji je preminuo u aprilu ove godine.

Izvori navode i da je moguće da članovi kraljevske porodice, zbog kovida, neće tradicionalno ostati da se druže sa narodom nakon božićne službe u crkvi u Sandringemu.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.