STRAŠNA VEST! Glumici (30) dijagnostikovana teška bolest
Ilustracija, Foto: Profimedia

horor

STRAŠNA VEST! Glumici (30) dijagnostikovana teška bolest

Na društvenim mrežama oglasio se i njen tim koji je otkrio kako je Park usmerena na oporavak i nadaju se da će se što pre vratiti poslovnim obavezama

Objavljeno:

Zvezda hit filma "Parazit", 30-godišnja glumica Park So-Dam sa obožavaocima je podelila tužnu vest. Naime, nedavno su joj lekari rekli da ima papilarni karcinom štitnjače.

Glumica je odmah uzela pauzu od posla i otkazala brojne angažmane i projekte na kojima je proteklih meseci aktivno sudelovala. Park je u intervjuu otkrila kako je saznala za bolest tokom rutinskog pregleda, a odmah se podvrgnula i operaciji tokom koje su joj uklonili maligne stanice iz vrata.

Na društvenim mrežama oglasio se i njen tim koji je otkrio kako je Park usmerena na oporavak i nadaju se da će se što pre vratiti poslovnim obavezama.

"Glumica Park So Dam usmeriće se na svoj oporavak kako bi vas u budućnosti mogla videti zdrava, a Artist Company će takođe dati sve od sebe da pomogne glumici da oporavi svoje zdravlje", stoji u službenoj objavi.

Inače, glumica iza sebe ima zavidnu filmsku karijeru, ali najveću slavu donela joj je uloga u filmu "Parazit". Film je snimljen u samo 77 dana, a 2020. bio je nominovan u šest kategorija, a osvojio je čak četiri zlatna kipa.

Prvi je film koji je osvojio prestižnu nagradu za najbolji međunarodni film, ali i u kategoriji za najbolji film.

(Espreso/rtl.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.