VODITELJ SUSPENDOVAN ZBOG SKANDALA! Vodio dnevnik PIJAN KO LETVA, pridržavao se za sto da ne PADNE (VIDEO)
Roman Rafrajder, Foto: Printscreen/Twitter/@RMogyorosy

SRAMOTA

VODITELJ SUSPENDOVAN ZBOG SKANDALA! Vodio dnevnik PIJAN KO LETVA, pridržavao se za sto da ne PADNE (VIDEO)

Rafrajder već jednom, pre tri godine, bio "udaljen" sa ORF-a, nakon što je bio suočen sa optužbama za zlostavljanje bivše devojke

Objavljeno:

Sinoćni dnevnik austrijskog javnog servisa "ORF" postao je tema svih svetskih medija, samo zbog jednog detalja. Voditelj Roman Rafrajder vidno pijan je čitao vesti, pridržavajući se za sto da ne padne, i dok je mnoge to zabavilo, njegovim poslodavcima i nije bilo tako zabavno, te su ga suspendovali.

"Želim vam lepo veče iz studija - uz kratke dnevne vesti", počeo je Rafreider usporeno i pomalo nerazmljivo, zbog čega ne čude brojne konstatacije da je bio pripit. Ovu činjenicu potvrdio je i "ORF", rekavši da je Rafrajder vodio dnevnik "ZiB fleš" u 21.52 na prvom programu pod dejstvom alkohola, zbog čega će morati da napusti tu medijsku kuću.

"ORF žali zbog ovog događaja. Rafrajder je suspendovan, a odeljenje za zaposlene analizira taj slučaj i razmatra dalje posledice. Rafrajder se izvinio interno za ovaj događaj i naveo da su uzrok lični razlozi", saopštio je javni servis.

Sa druge strane, reklo bi se da je za svoj peh voditelj imao dobar razlog. Naime, pred uključenje u program od majke je dobio informaciju da mu je otac na intenzivnoj nezi. U medijskom servisu se, ipak, vodi diskusija kako je Rajfrajder uopšte pušten da uđe u studio u takvom stanju.

Dnevnik koji je vodio pripiti Rafrajder samo nakratko je bio okačen na njihovom sajtu, međutim, njegov snimak deli se društvenim mrežama. Muke za javni servis nisu prestale ovde, budući da je Roman trebalo da vodi dnevnik i u 23 sata, međutim, uprava je to sprečila i obezbedila drugog prezentera zbog čega je emisija kasnila više od pola sata sa emitovanjem.

Rafrajder već jednom, pre tri godine, bio "udaljen" sa ORF-a, nakon što je bio suočen sa optužbama za zlostavljanje bivše devojke.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.