OTIŠLA SA SINOM U KUPOVINU, PA OSVOJILA NAGRADNU IGRU: Otkrila kakve PLANOVE joj je donela SLUČAJNA SREĆA
Prodavnica, Foto: Profimedia

HIT

OTIŠLA SA SINOM U KUPOVINU, PA OSVOJILA NAGRADNU IGRU: Otkrila kakve PLANOVE joj je donela SLUČAJNA SREĆA

Naime, njih dvoje su u jednom loklanom trgovinskom lancu odlučili da kupe čokoladu koja sa sobom nosi nagradnu igru, a retki srećnici osvoje dobitak

Objavljeno:

Sin Voker, 43-godišnja Britanka iz gradića Nentvič, pošla je sa sinom u kupovinu, ne sluteći da će joj se sreća i te kako nasmešiti u supermarketu.

Naime, njih dvoje su u jednom loklanom trgovinskom lancu odlučili da kupe čokoladu koja sa sobom nosi nagradnu igru, a retki srećnici osvoje dobitak.

U omotima čokolada, dakle, nalaze se 25 “zlatnih karata”, koje nose dobitak od 5.000, odnosno 10.000 funti.

Gospođa Voker je sa sinom kupila čokoladu, rešivši da okuša sreću, iako ni sama nije verovala da će baš nju zapasti zlatna karta sa iznosom od 5.000 funti (približno 690.000 dinara).

Najpre se, kako je rekla, našalila sa sinom i pretvarala se da su dobili nagradu dok još nisu otpakovali čokoladu, a kada su je otvorili, novac je zaista bio tu.

– Nisam mogla da verujem. Najpre sam uzela jednu manju čokoladu, koju sam zamenila sa većom, kako bih je podelila sa svojim sinom. Šalili smo se pretvarajući se da smo odvojili nagradu, a kad smo otvorili slatkiš, iznenadili smo se kad smo ugledali zlatni listić – navela je Sin, prenosi britanski Miror.

Ona je dodala da je zaista oduševljena i da će joj ovaj novac dobro doći u renoviranju stana.

(Espreso / Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.