DECA PRONAŠLA TELO ŽENE U PARKU DOK SU SE IGRALA: Policija misli da pripada nestaloj medicinskoj sestri (VIDEO)
Policija, Foto: EPA/ERSOU

LONDON

DECA PRONAŠLA TELO ŽENE U PARKU DOK SU SE IGRALA: Policija misli da pripada nestaloj medicinskoj sestri (VIDEO)

Otkriće ovog tela dolazi u vreme dok policija radi na slučaju ''čudnog čoveka'' koji uhodi osoblje bolniceu kojoj je radila Petra Srncova

Objavljeno:

Britanska policija saopštila da je da je pronađeno telo nepoznate ženske osobe za koje se sumnja da pripada medicinskoj sestri Petri Srncovoj koja je nestala pre dve nedelje.

Otkriće ovog tela dolazi u vreme dok policija radi na slučaju ''čudnog čoveka'' koji uhodi osoblje bolniceu kojoj je radila Petra Srncova.

Srncova (32) poslednji put je viđena dok se vraćala kući nakon što je završila smenu u Dečjoj bolnici Evelina London u Vestminsteru uveče 28. novembra, prenosi Dejli mejl.

Ona je putovala autobusom na svoju adresu u Kembervelu, jugoistočni London, i poslednji put je viđena u toj oblasti u 20.22 sati.

Policija je juče pozvana u obližnji park Brunsvik nakon što je rečeno da je grupa dece koja su se igrala u toj oblasti, oko 11.40 sati, pronašla telo.

Iako telo još nije zvanično identifikovano, metropolitanska policija je saopštila da je porodica Srncove u njenoj rodnoj Češkoj "obaveštena o ovom događaju".

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.