PARANOJA U LAS VEGASU! MUŠKARAC PRETIO BOMBOM I POKUŠAO DA UKRADE AVION: Hteo da dođe do OBLASTI 51 (VIDEO)
Ilustracija, Foto: AP

želeo da vidi vanzemaljca

PARANOJA U LAS VEGASU! MUŠKARAC PRETIO BOMBOM I POKUŠAO DA UKRADE AVION: Hteo da dođe do OBLASTI 51 (VIDEO)

Prema navodima policije, muškarac se nakon probijanja ograde vozio među nekoliko aviona, a zatim se parkirao kod jedne letelice i zapretio radnicima

Objavljeno:

Policija u Las Vegasu uhapsila je muškarca koji je probio sigurnosnu ogradu aerodroma, želeći da ukrade avion kako bi mogao da dođe do poznate Oblasti 51.

Kako je rekao policiji, hteo je da ode da vidi vanzemaljca, a prilikom pokušaja otmice pretio je bombom.

Kako javlja Si-En-En, on je uhapšen zbog ometanja privatnog poseda i terorizma, stoji u izveštaju policije. Oblast 51

Oblast 51 je vojna baza smeštena u južnom delu zapadne Nevade u Sjedinjenim Američkim Državama. Koristi se kao poligon za obuku američkih vazdušnih snaga. Sam naziv zapravo dolazi od oznake na karti. Ta vojna baza već dugo je fokus raznim teoretičarima zavera koji veruju da na tome mestu američka vlada skriva tela vanzemaljaca i NLO.

Prema navodima policije, muškarac se nakon probijanja ograde vozio među nekoliko aviona, a zatim se parkirao kod jedne letelice i zapretio radnicima.

"Imam j***** bombu. Razneću ovo mesto", zapretio im je.

Svedoci događaja navode da je na licu nosio masku klovna. Posle pretnje vratio se u vozilo, dok su radnici aerodroma pobegli na sigurno i počeli da evakuišu vazdušnu luku.

Kada je stigla policija, uspela je da zaustavi vozilo i odmah je privela osumnjičenika. Prilikom pretrage njegovog automobila službenici su pronašli napravu koja liči na rezervoar kiseonika i nešto što podseća na aparat za gašenje požara oko koga je bilo obmotano mnogo žica.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.