SA TERENA ZA PISAĆI STO! Serena Vilijams objavljuje KNJIGU ZA DECU, glavni lik će biti ćerkina LUTKICA
Serena Vilijams, Foto: Profimedia

bravo!

SA TERENA ZA PISAĆI STO! Serena Vilijams objavljuje KNJIGU ZA DECU, glavni lik će biti ćerkina LUTKICA

Vilijamsova je objavila novost na svom Instagram profilu u četvrtak

Objavljeno:

Serena Vilijams je već jedna od najboljih teniserki, i sportistkinja, svih vremena, o čemu svedoče 23 Grend Slema i četiri olimpijske zlatne medalje. Uz sve to, ona sada planira da proširi svoj uspeh van terena- i to pisanjem knjige za decu.

Vilijamsova je objavila novost na svom Instagram profilu u četvrtak, rekavši da će radnja knjige biti vezana za lutku Kai Kai, njene malene ćerke Aleksis Olimpije Ohanian, koju je napravila Vilijamsova.

,,Nakon što smo shvatili da @RealQaiQai (profil ćerkine lutke) ima sposobnost da proširi radost na našu porodicu i na čitav svet, poželeli smo da ispričamo njenu priču na svaki mogući način," rekla je Vilijamsova. ,,Sa velikim ponosom najavljujemo Kai Kainu prvu knjigu ,,Avanture Kai Kai" ('The Adventures of Qai Qai), priču o moći prijateljstva i mašte.

Vilijamsova je osmislila Kai Kai lutku 2018. godine. Ta lutka je tada postala pionirka, sakupivši više od 353.000 pratilaca na Instagramu, kao i 25.000 pratilaca na Tviteru i 3.5 miliona pratilaca na TikToku.

Knjigu, koja će biti objavljena uz kompaniju zabavne tehnogije Invizibl Junivers i objavljena od strane Feivel and Frends, oslikati će Jesenija Mojsis, afro-latino američka ilustratorka i dizajnerka, i biće objavljena 27. septembra 2022. godine

Bonus video:

48:40

REDAKCIJA 06.12.2021. 3. DEO

(Espreso/CBS News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.