SKANDAL, NASTAVNIK VLADIMIR USNIMLJEN KAKO VIČE I PRETI DECI: Govorio im NAJUŽASNIJE MOGUĆE STVARI, PAKAO! (VIDEO)
Nastavnik, Foto: Printscreen/Facebook/Зайцев Іванов

STRAŠNO!

SKANDAL, NASTAVNIK VLADIMIR USNIMLJEN KAKO VIČE I PRETI DECI: Govorio im NAJUŽASNIJE MOGUĆE STVARI, PAKAO! (VIDEO)

Deca su utihnula i samo su uplašeno gledala u muškarca dok je on vikao na njih

Objavljeno: 22:48h

U jednoj školi u Kijevu nastavnik "edukuje" decu pretnjama, prenose ukrajinski mediji, uz snimak u kojem se čuje kako viče na decu i preti im da će im "razneti mozak".

Snimak je objavljen na Fejsbuk stranici "Očevi SOS". Osoba koja je postavila snimak tvrdi da ovo nije prvi put da se nastavnik ovako ponašao, ali da direktor nije preduzeo nikakve akcije.

Kako prenosi Obozrevatel, u snimku se vidi grupa učenika u hodniku, čini se da su peti ili šesti razred. Ispred njih stoji čovek i viče.

- Grupa ološa i nitkova. Sad ćeš ti kod mene da pevaš! Sada ću da ti zakucam mozak o zid. Jesam li jasno rekao? Mislite da ćete u ovoj školi raditi ono što želite? - govori muškarac u snimku, uz nekoliko psovki.

Deca su utihnula i samo su uplašeno gledala u muškarca dok je on vikao na njih. Šta ga je tačno naljutilo, iz snimka nije jasno. Iz konteksta se može pretpostaviti da su učenici nešto pevali - a njemu se nije dopalo ono što su pevali.

Prema rečima korisnika grupe, u pitanju je nastavnik Vladimir B, i on navodno duže vreme preti deci na ovaj način.

- Kaže da se ničega ne plaši, jer je sve "rešeno" u administraciji. Po mom mišljenju, ovo je profesionalno izumiranje. Ko mrzi decu, ne može da ih uči - napisao je Zajcev Ivanov, koji je i objavio snimak.

On još tvrdi da direktorka škole okreće glavu na ponašanje nastavnika, iako su roditelji dece iz drugih razreda navodno tražili da se utiče na njega.

Bonus video:

19:31

VEČERNJI DNEVNIK 02.12.2021.

(Espreso/Obozrevatel)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.