PENZIONERKA ODBILA DA PREUZME KOMŠIJIN PAKET: Neprihvatljiv potez dostavljača RAZBESNEO ceo svet! (VIDEO)
Dostavljač, Foto: Printscreen/Twitter/The Sun

NEOPROSTIVO

PENZIONERKA ODBILA DA PREUZME KOMŠIJIN PAKET: Neprihvatljiv potez dostavljača RAZBESNEO ceo svet! (VIDEO)

Ponašanje našeg vozača ovde je neoprostivo i potpuno neprihvatljivo

Objavljeno:

Penzionerka Marsija Hart (78) iz Eseksa zadobila je masnicu na oku nakon što je dostavljač bacio paket preko ograde i udario je u lice.

Bivša advokatica odmarala se i čitala knjigu u zajedničkom vrtu kada ju je dostavljač pitao može li da potpiše paket za svoje komšije. Odgovorila je da ne može jer ih ne poznaje, a dostavljač je potom bacio paket.

Sudeći po snimcima nadzorne kamere, muškarac se osvrnuo oko sebe pre nego što je bacio paket kojim je Hart pogođena u lice. Ona je rekla kako je paket doleteo baš kada je htela da ustane i razgovara s dostavljačem, navodi Dejli mej.

– Zvonio je i to me je nerviralo pa sam pokušala da mu objasnim da ne poznajem komšije, a on je bio frustriran. Bila sam šokirana i užasnuta – kazala je govoreći o udarcu paketom koji, kako dodaje, nije bio pretežak, ali ipak joj je ostavio masnicu zbog koje oseća peckanje u području oka.

O incidentu se oglasila i DPD, agencija za koju dostavljač radi.

– Ponašanje našeg vozača ovde je neoprostivo i potpuno neprihvatljivo. Sprovodimo istragu i preduzećemo odgovarajuće mere. Takođe ćemo se izviniti dotičnoj osobi – naveo je portparol.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.