SLEPI PUTNIK IZ GVATEMALE PREŽIVEO LET ZA MAJAMI: 2 i po sata se krio u točku aviona (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISTRAGA U TOKU

SLEPI PUTNIK IZ GVATEMALE PREŽIVEO LET ZA MAJAMI: 2 i po sata se krio u točku aviona (VIDEO)

Istraga o ovom incidentu još uvek nije završena

Objavljeno:

Slepi putnik iz Gvatemale, sakriven u stajnom trapu točka aviona kompanije Amerikan Erlajns, preživeo je let do Majamija. On je na sreću prošao bez povreda, rukovodstvo aerodroma ga je prijavilo imigracionim službama, a u međuvremenu je prevezen u bolnicu na pregled.

Američka agencija za graničnu i carinsku zaštitu potvrdila je u saopštenju da se incident zaista dogodio.

Video snimak zabeležen po sletanju aviona na aerodrom počeo je da kruži društvenim mrežama. Na njemu se vidi muškarac koji izgleda blago ošamućeno, bez povreda kako sedi na pisti pored aviona. Na sebi je imao farmerke, majicu i čizne, a svuda oko njega bilo je osoblje aerodroma koje mu je ponudilo pomoć.

- Službenici američke agencije za carinsku i graničnu zaštitu uhvatili su 26- godišnjeg muškarca koji se sakrivao u stajnom trapu aviona koji je u subotu ujutru stigao iz Gvatemale - piše u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da ga je pogledalo osoblje hitne pomoći i da je odveden u bolnicu na detaljan pregled, prenosi Bild.

Istraga o ovom incidentu još uvek nije završena.

Avio-kompanija saopštila je da je njihov avion u Majami stigao oko 10 sati ujutru po lokalnom vremenu i da su bezbednosne snage detaljno pregledale avion zbog eventualnih sigurnosnih problema.

Let od Gvatemale do Majamija traje oko dva i po sata.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.