PRONAĐENA 45. ŽRTVA IZ AUTOBUSA SMRTI U BUGARSKOJ: Tokom uviđaja pronađeni ostaci DETETA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVIČNA TRAGEDIJA

PRONAĐENA 45. ŽRTVA IZ AUTOBUSA SMRTI U BUGARSKOJ: Tokom uviđaja pronađeni ostaci DETETA!

Autobus skopskog "Besa transa" u utorak rano ujutro zapalio na autoputu u blizini Sofije, na povratku iz Istanbula sa turističke ture zajedno sa još tri autobusa tog preduzeća

Objavljeno:

U makedonskom autobusu koji je izgoreo u Bugarskoj prilikom ponovnog pregleda pronađeno je i 45. telo i radi se o detetu, objavili su bugarski mediji.

Tu informaciju su potvedili zamenik državnog tužioca Bugarske i šef Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov i portparolka državnog tužioca Sijka Mileva.

"Nažalost, misterija je rešena i nema još jednog preživelog. Pronađeno je 45. telo. Tokom uviđaja su pronađeni ostaci deteta. Te tragične noći u 21.15 (ponedeljak) na graničnom prelazu "Kapitan Andreevo" ušla su 52 putnika. U autobusu je pronađeno 45 tela, a u bolnici Pirogovo je sedmoro povređenih", rekla je Mileva za bugarsku Televiziju Nova.

Ona je juče pre podne na konferenciji za novinare rekla da su istražitelji u autobusu, koji je izgoreo na autoputu u blizini Sofije, pronašli 44 tela i da jedan od putnika koji se spasao tvrdi da je iz vozila u plamenu uspelo da se spasi osam putnika.

"Ostaje velika zagonetka gde je ta osma osoba", rekla je tada Mileva.

Autobus skopskog "Besa transa" u utorak rano ujutro zapalio na autoputu u blizini Sofije, na povratku iz Istanbula sa turističke ture zajedno sa još tri autobusa tog preduzeća.

Prema prvim rezultatima istrage uzrok nesrće je najverovatnije ljudska greška, a rezultati autopsije ukazuju na to da su se žrtve ugušile i da nisu poginule zbog sudara ili povreda od eksplozije. Među 45 žrtava u nesreći makedonskog turističkog autobusa 12 su deca.

Bonus video:

12:34

U SRBIJI 45 ODSTO DECE JE GOJAZNO! Pedijatar Milićević: To je sramota roditelja

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.