MEDIJSKA SARADNJA KMG I GRADA MAKAOA: Potpisana nova runda ovlašćenja u prenosu sportskih događaja
Ilustracija, Foto: Kineski radio Internacional

BRAVO!

MEDIJSKA SARADNJA KMG I GRADA MAKAOA: Potpisana nova runda ovlašćenja u prenosu sportskih događaja

Ovim potezom KMG ovlašćuje makaoškog emitera da tokom Olimpijade u Pekingu prenosi Olimpijski kanal CCTV-16, kao i da emituje takmičenja na letnjoj Univerzijadi 2022. godine u Čengduu

Objavljeno:

Kineska medijska grupa (KMG) i kompanija Teledifuzije Makaoa potpisale su juče u Guangdžouu, glavnom gradu južne kineske provincije Guangdung, novu rundu Ovlašćenja za prenos sportskih događaja, javlja Kineski radio internacional.

Ovim potezom KMG ovlašćuje makaoškog emitera da tokom Olimpijade u Pekingu prenosi Olimpijski kanal CCTV-16, kao i da emituje takmičenja na letnjoj Univerzijadi 2022. godine u Čengduu.

Ceremoniji potpisivanja dokumenta prisustvovali su He Jičeng, šef Specijalnog administrativnog regiona Makaoa i Šen Haisjung, zamenik načelnika Odeljenja za publicitet CK KPK i predsednik i glavni urednik KMG-a. Šen je u pozdravnoj reči naveo da je „Rezolucija“ usvojena na šestoj plenarnoj sednici Centralnog komiteta 19. saziva KPK pokazala smer za održavanje dugoročnog prosperiteta i stabilnosti i stabilnu praksu formule

„Jedna zemlja dva sistema“ u Makaou. Dve strane potpisivanjem nove runde Ovlašćenja omogućuju da sunarodnici u Makaou imaju priliku da uživaju u raznovrsnim sportskim događajima i dele slavu i plodove prosperiteta i moći domovine, podvukao je Šen.

He Jičeng se zahvalio KMG-u na dugoročnoj pažnji i podršci Makaou. Makao očekuje budućnost punu razvojnih šansi. Region će ubrzati razvoj umereno ekonomske raznolikosti, negovati novu ekonomsku rastuću tačku i zajedno sa Gungdungom sarađivati u ubrzanoj izgradnji Zone za dubinsku saradnju Makaoa i Guangdunga u oblasti Hengćin.

He je izrazio nadu da će sa KMG-om nastaviti da produbljuje saradnju, kako bi se otvorilo novo poglavlje u sprovođenju smernice „Jedna zemlja, dva sistema“.

(Espreso/Kineski radio internacional)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.