UŽAS U ŠKOTSKOJ: Devojčici (7) konstantovali MIGRENU, nedugo zatim PREMINULA, majka van sebe (FOTO)
Preminulo dete, Foto: Printscreen/Facebook

TUGA

UŽAS U ŠKOTSKOJ: Devojčici (7) konstantovali MIGRENU, nedugo zatim PREMINULA, majka van sebe (FOTO)

MajkaTrejsi je rekla prijateljima na Fejsbuku da se stanje devojčice pogoršava - i da je vrištala od bola svaki put kada bi pogledala u svetlo

Objavljeno:

Devojčica Teja Meki (7) preminula je u Škotskoj u sredu nakon što su je lekari otpustili sa odeljenja. Devojčica je u ponedeljak hitno prevezena u bolnicu, a lekari su joj dijagnostikovali migrenu i poslali je kući u utorak.

Međutim, njeni zabrinuti roditelji strahovali su da nešto nije u redu nakon što se vratila kući. MajkaTrejsi je rekla prijateljima na Fejsbuku da se stanje devojčice pogoršava - i da je vrištala od bola svaki put kada bi pogledala u svetlo.

Napisala je: "Moja mala devojčica je u agoniji. Potpuno sam izgubljena."

Majka
foto: Printscreen/Facebook

Teja je umrla sledećeg dana.

U objavi na društvenim mrežama Tejina majka je napisala:

- Danas je naša ljubazna, duhovita, pametna lepa princeza prerano odvedena. Izgubljeni smo. Teja dušo, 7 godina tebe nikada neće biti dovoljno za mamu i tatu.

Majka je opisala svoju ćerku kao "vedru, duhovitu, drsku i uvek nasmejanu" i rekla da je volela da "peva i igra i crta" i "samo je volela da voli".

- Ona je bila oličenje samog života - napisala je - Bukvalno je živela i volela kao da sutra ne postoji.

Obdukcija tek treba da bude obavljena, a Tejina baka, Rej Kari, rekla je da porodica ne želi da krivi sve dok ne sazna šta je uzrokovalo da Teja tragično premine, prenosi Dejli rekord.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.