HOROR NA AERODROMU U ATLANTI: Upucao 3 OSOBE dok je čekao da prođe kontrolu (VIDEO)
Aerodrom, Foto: Printscreen/Twitter/Shannon Watts

UŽAS

HOROR NA AERODROMU U ATLANTI: Upucao 3 OSOBE dok je čekao da prođe kontrolu (VIDEO)

To je izazvavalo haos među putnicima i privremeno obustavljanje letova

Objavljeno:

Putnik koji je čekao da prođe kontrolu na glavnom bezbednosnom punktu aerodroma u Atlanti posegnuo je za vatrenim oružjem iz svoje torbe, a zatim i zapucao.

To je izazvavalo haos među putnicima i privremeno obustavljanje letova.

Čovek, koji je kasnije identifikovan kao osuđivani kriminalac Keni Vels (42), pobegao je sa pištoljem sa kontrolnog punkta, a potom i sa aerodroma, saopštila je Uprava za bezbednost vazdušnog saobraćaja, ističući da nije reč o incidentu sa namernim otvaranjem vatre, već slučajnim opaljivanjem, prenosi AP.

Policija je kasnije saopštila da je izdala nalog za hapšenje vinovnika ovog incidenta, a komandir aerodromske policije, major Redžinald Murman, izjavio je da Velsa traže zbog optužbi koje uključuju dela nošenje i skrivanje oružja na komercijalnom aerodromu, posedovanje vatrenog oružja od strane osuđenog kriminalca, korišćenje vatrenog oružja i nesmotreno ponašanje.

Vlasti su saopštile da su tri osobe zadobile lakše povrede, uključujući jednu osobu koja je pala u predvorju aerodroma daleko od kontrolnog punkta, a dvoje se žalilo na napad panike.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.