MONSTRUM SILOVAO STARICU: Horor, isplivali JEZIVI DETALJI - u 1:45 joj UPAO U KUĆU I RADIO GNUSNE STVARI!
Starica, Foto: Profimedia

UŽASAVAJUĆE

MONSTRUM SILOVAO STARICU: Horor, isplivali JEZIVI DETALJI - u 1:45 joj UPAO U KUĆU I RADIO GNUSNE STVARI!

Napad se dogodio oko 1.45 sati nakon što je ušao u dom starije žene u Sent Polsu, u blizini Gloster Kejsajda

Objavljeno: 22:10h

Jedna starija žena je silovana u sopstvenoj kući nakon što je muškarac u ranim jutarnjim satima provalio u njenu kuću i napastvovao je. Policija je u potrazi za napadačem, koji je opisan kao mladić starosti od 25 do 30 godina sa lokalnim naglaskom. Policija poziva svedoke da daju bilo kakvu informaciju o seksualnom napadu koji se dogodio u Glosteru, u ranim satima 11. novembra.

Napad se dogodio oko 1.45 sati nakon što je ušao u dom starije žene u Sent Polsu, u blizini Gloster Kejsajda. Osumnjičeni je opisan kao muškarac vitke građe, visok oko 175 cm, i veruje se da ima dlake na licu.

- Ovo je izuzetno zabrinjavajući incident koji će razumljivo izazvati uzbunu u zajednici. Policija je u ranoj fazi istrage i rad je u toku, uključujući pregledanje kamera koje se prikupljaju. U ovoj fazi želimo da čujemo bilo koga ko ima bilo kakvu informaciju koja bi mogla da pomogne ili bilo koga ko je bio svedok nečega između 17 časova juče (sreda) i 3 sata ujutru danas. Takođe apelujemo na sve koji su ili videli nekoga da se sumnjivo ponaša u toj oblasti poslednjih dana ili bilo kakvo ponašanje za koje smatraju da je sumnjivo da nam se jave. Oni koji žive u blizini videće pojačane policijske patrole i vozilo policije u tom području i zamolio bih svakoga ko je zabrinut da razgovara sa policajcima. Žrtvi trenutno pomažu policijski eksperti - rekao je narednik Faj Sečvel-Benet, a prenosiThe Sun.

Narednik je naglasio da je u pitanju težak prestup i da će policija učiniti sve kako bi napadača privela pravdi.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.