BEBA DOBILA TEŠKE OPEKOTINE KADA JE DEČAK (9) ISPALIO VATROMET U NJEGA: Raketa uletela u kolica i eksplodirala!
Ilustracija, Foto: Youtube/Doona - Parenting Made Simple

BITNO PREBAČEN U BOLNICU

BEBA DOBILA TEŠKE OPEKOTINE KADA JE DEČAK (9) ISPALIO VATROMET U NJEGA: Raketa uletela u kolica i eksplodirala!

Istraga je pokrenuta i u toku su ispitivanja

Objavljeno:

Jednogodišnji dečak, Alfi Vest iz Šefilda, u Južnom Jorkširu, hitno je prebačen u bolnicu zbog opekotina koje je zadobio kada je devetogodišnji dečak u njega ispalio vatromet.

Alfi je bio u šetnji sa svojom majkom Nikol (22) kada je raketa uletela ispod zaštitne nastrešnice dečjih kolica i eksplodirala. On je zadobio opekotine oka, vrata, leđa i ruke.

Dečakova baka, Džil Tarner (55), rekla je da je njena ćerka Nikol "istraumirana" i da od incidenta nije izašla iz kuće.

- Ona se plaši da izađe napolje jer oseća da više ne može da zaštiti svoje dete. Ovo ju je veoma uznemirilo - dodala je ona.

Incident se dogodio u 13.30 časova, u nedelju, nedaleko od šoping centra u Šefildu, za vreme šetnje, a mali Alfi sedeo je na prednjem sedištu duplih kolica za bebe.

- Pokušala je da izbegne raketu čim je videla, ali nije uspela i ona je pogodila Alfija pravo u lice. Ona je odmah zgrabila raketu i bacila je, ali maleni je već zadobio opekotine - rekla je Džil.

Baka je dodala da je sreća da je zbog hladnoće bio toplo obučen, pa je odeća uspela da ga malo zaštiti.

- Alfi je bio u šoku. Samo je zaspao i nije se budio. Tek nakon pola sata je malo živnuo i hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu - rekla je ona.

Policija je uzela njegovu odeću, zbog dokaza, a nakon pregleda doktora, saznali su da, na svu sreću, neće biti trajnih oštećenja vida i da će verovatno imati samo mali ožiljak na ruci.

- Primili smo poziv oko 13.30 časova, 7. novembra 2021. godine, jer je jednogodišnji dečak pogođen vatrometom. On je pretrpeo ozbiljne povrede i prebačen je u bolnicu, ali nije životno ugrožen - rečeno je iz policije.

Istraga je pokrenuta i u toku su ispitivanja.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.