OKRENUO SE DA POGLEDA PSE, A ONDA MU JE ŽENA NESTALA IZ VIDA: Ostala je SAMO PRAŠINA, STRAVIČNO!
Zoi Snouks, Foto: Pritnscreen/Instagram/zoe_snoeks_

jezivo

OKRENUO SE DA POGLEDA PSE, A ONDA MU JE ŽENA NESTALA IZ VIDA: Ostala je SAMO PRAŠINA, STRAVIČNO!

Zbog lošeg signala, nije mogao odmah da pozove pomoć, a kasnije su spasioci mogli samo da ga obaveste da je Zoi mrtva

Objavljeno:

Bračni par iz Holandije je bio na odmoru u Belgiji kada se dogodila tragedija.

Zoi Snouks (33) se probudila rano ujutru sa svojim mužem Džoerijem Jansenom u belgijskom selu Nadrin, kako bi iskoristili poslednji dan svog odmora da posete liticu iznad reke Urt. Zoi i Džoeri su koristili svoje slobodno vreme da putuju i slikaju se na atraktivnim mestima, pa nije prvi put da su hteli da na svoje društvene mreže objavljuju fotografije s velikih visina.

Međutim, ovaj put za Zoi je bio i poslednji. Kako je rekao njen suprug, on se u jednom trenutku okrenuo da pripazi na njihove pse, a kada je nakon pet sekundi vratio pogled nazad, na mestu na vrhu litice gde je Zoi stajala - video je samo prašinu.

- Rekla mi je da pazim na pse. Okrenuo sam se i rekao im da stoje mirno. Kada sam se okrenuo nazad ka Zoi, ona više nije bila tu. Kao da je samo nestala. Mislim da se sve desilo za manje od pet sekundi. Nisam video ili čuo išta. Nikakvo šuškanje, vrištanje ili povike. Pogledao sam i tu je bila samo prašina - rekao je on.

Nakon toga je panično počeo da je doziva, iako kako je rekao, već tada je znao da nije bilo šanse da mu odgovori, jer je provalija na desetine metara duboka. Zbog lošeg signala, nije mogao odmah da pozove pomoć, a kasnije su spasioci mogli samo da ga obaveste da je Zoi mrtva nakon što su njeno telo našli u reci ispod litice.

- Fotografisanje je bila njena strast. Odmah sam pogledao njen telefon i video da se slikala na ivici provalije. Njen poslednji selfi. Zoi je gledala pravo napred, a iza se vidi magla i reka gde su na kraju našli njeno telo. Spasioci su rekli da je Zoi padala najmanje 30 metara, ali ja sam to video svojim očima. Mislim da je visina ipak 50 metara - zaključuo je Džoeri.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.