IZREŠETANA STRIPTIZETA ZBOG VIDEA NA INSTAGRAMU: Objavila šta je našla ispod auta, posle par dana pronađena MRTVA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

IZREŠETANA STRIPTIZETA ZBOG VIDEA NA INSTAGRAMU: Objavila šta je našla ispod auta, posle par dana pronađena MRTVA!

Ebi je pronađena mrtva u automobilu ostavljenom na parkingu aerodroma u Dalasu

Objavljeno: 18:19h

Egzotična plesačica pronađena je mrtva, ustreljena u leđa, samo nedelju dana nakon što je na Instagramu objavila jezivi video.

Ebigejl Saldana (22) podelila je sa pratiocima video na kojem je pokazala uređaj za praćenje koji je pronašla ispod svog automobila. Ebi je rekla i da misli da joj je jedan od posetilaca striptiz bara u kojem je radila postavio uređaj za praćenje jer je bio opsednut njome.

Ebi je pronađena mrtva u automobilu ostavljenom na parkingu aerodroma u Dalasu, a upucana je s leđa. Imala je rane od metka i po rukama. Telo je pronađeno nakon dojave prolaznika da se na parkingu nalazi automobil s rupama od pucnjave.

Uhapšen je Stenli Zeliga (54), kojeg je Ebi označila kao mušteriju striptiz bara "Rikov kabare" u Fort Vortu u Teksasu. Menadžer bara rekao je da je igračica prijavila da ju je posetilac, kojeg je nazivala samo "Sten", pratio i uznemiravao a verovatno i postavio uređaj za praćenje na njen auto.

Na Zeliginom Instagramu pronađeni su bizarni postovi u kojima je Ebi optuživao za prostituciju i tvrdio da mu je "uzela pare za seks". Zeliga je optužen za ubistvo jer su ga i sigurnosne kamere snimile kako vozi za Ebinim automobilom 17 minuta pre zločina.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.