KAKAV SKANDAL, PAR IMAO ODNOSE USRED CRKVE: Sve je USNIMLJENO, akcija NASRED OLTARA!
Ilustracija, Foto: Print Screen Youtube

SKANDAL

KAKAV SKANDAL, PAR IMAO ODNOSE USRED CRKVE: Sve je USNIMLJENO, akcija NASRED OLTARA!

Iako snimak malo toga sakriva, počinitelje za sad još uvek niko nije prepoznao, a policiji su ujedno predati i snimci sa crkvenih nadzornih kamera

Objavljeno: 17:58h

Belgijski gradić Bri, smešten u flamanskoj pokrajini Limburg, od jutros potresa gadan skandal jer se jedan par par ušunjao u crkvu, gde su imali odnos nasred oltara.

Priču o skrnavljenju neogotičke crkve upravo prenose gotovo svi tamošnji portali, a portal "De Standaard" piše da snimak kruži brojnim društvenim mrežama i da su brojni korisnici počeli da ga dele putem aplikacije Vocap (WhatsApp).

"Dakle, ovo je prešlo apsolutno sve granice pristojnosti, poštovanja i razuma", izjavio je lokalni crkveni upravnik Ernest Esers, koji je odmah alarmirao policiju.

Iako snimak malo toga sakriva, počinitelje za sad još uvek niko nije prepoznao, a policiji su ujedno predati i snimci sa crkvenih nadzornih kamera.

Neogotička crkva sv. Mihaila bila je zatvorena nekoliko godina zbog restauracije, a danas vernicima svoja vrata otvara između osam sati ujutro i pet sati poslepodne. Dokumenti ukazuju na to da je gradnja objekta počela 1452. godine.

Portal Pnes podseća da je sličan slučaj zabeležen 2014. godine u Austriji, kao i da je tom prilikom policija razotkrila počinitelje jer je neko na snimku prepoznao devojčine grudi.

Bonus video:

03:09

TO JE OZBILJNA STVAR! Pevač Medenica o NOVOM POSLU koji ima veze sa decom

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.