NAKON ŠTO SU PRONAŠLI MALU KLEO, NJENA MAJKA SE OGLASILA: Objavila je i FOTOGRAFIJU devojčice (FOTO)
Australija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ JAMES ROSS

divno

NAKON ŠTO SU PRONAŠLI MALU KLEO, NJENA MAJKA SE OGLASILA: Objavila je i FOTOGRAFIJU devojčice (FOTO)

Ona je takođe okačila fotografiju svoje nasmejane devojčice koja je sinoć pronađena nakon 18 dana

Objavljeno:

Četvorogodišnja devojčica iz Australije Kleo Smit, pronađena je tokom noći nakon 18 dana potrage. U međuvremenu se na Instagramu oglasila i njena majka Eli koja nije krila sreću zbog pronalaska njene devojčice.

- Naša porodica je ponovo na okupu - Napisala je Eli na Instagramu.

Ona je takođe okačila fotografiju svoje nasmejane devojčice koja je sinoć pronađena nakon 18 dana.

U međuvremenu je policija privela muškarca po imenu Teri Keli (36), vlasnika kuće, zbog sumnje da je povezan sa nestankom devojčice.

Kleo je pronađena u sredu, sat vremena iza ponoći, u kući koja je bila zaključana, a Teri u trenutku pronalaska devojčice navodno nije bio u objektu i kasnije je uhapšen. Porodica ga nije poznavala od ranije, niti je registrovan kao seksualni prestupnik.

Policija je snimila trenutak spasavanja devojčice. Na snimku se vidi kako pospana Kleo grli policajca i klima glavom inspektoru koji joj govori kako će je odvesti kod njene mame. Malena je bila toliko preplašena da je tek nakon trećeg puta odgovorila na pitanje policajaca kako se zove.

Policija i dalje pokušava da poveže sve detalje ovog užasnog zločina, kao i da sazna zašto je Teri Keli oteo devojčicu usred noći iz šatora u kamp naselju, gde je Kleo bila sa svojom majkom i očuhom.

Komšije osumnjičenog kažu da nisu ni slutili da je nestala devojčica u njihovom kraju. Za Terija kažu da je bio povučen, te da se proteklih dana ponašao veoma čudno. Rekli su da je i pse, koje je ranije uvek držao iza kuće, sada puštao da slobodno šetaju po dvorištu.

Jedan od njih je rekao da je Kelija video tri dana nakon što je prijavljen nestanak devojčice. Sve je iznenadilo kada se policija tokom noći pojavila u njihovom kraju.

- Moji sestrići su otišli da vide šta se događa i videli su da policajci iznose devojčicu iz kuće - rekao je komšija, koji privedenog poznaje više od 10 godina.

Komšije kažu da su pre neko veče čuli dečiji plač, ali da im ništa nije bilo sumnjivo. Navodno je policiji stigla dojava kada su komšije videle kako Teri kupuje pelene.

Inspektori nisu želeli ni da saopšte koji ih je trag odveo do devojčice. Jedino što su rekli jeste da su dobili dojavu, te da su imali forenzičke dokaze, kao i da ih je jedan automobil, koji je uočen u blizini grada omogućio da pronađu nestalo dete.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.