Odvratni hermafrodit protiv pakosnog prostaka! Tramp i Hilari NISU NAJLUĐI suparnici na američkim izborima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

ludo i nezaboravno!

Odvratni hermafrodit protiv pakosnog prostaka! Tramp i Hilari NISU NAJLUĐI suparnici na američkim izborima! (FOTO) (VIDEO)

Oba kandidata su se služila prljavim trikovima više nego ikada do tada u istoriji Predsedničkih izbora u SAD
Objavljeno:

Najluđi američki izbori održani su 1800. godine, kada su se za Belu kuću nadmetali Džon Adams i Tomas Džeferson. Obojica su imala veliko poštovanje jedan za drugoga, sve dok se tada predsednik Adams nije ponovo kandidovao protiv Džefersona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Adams je bio Federalista a Džeferson Demokratski republikanac i obojica su mislila za onog drugog da će upropastiti naciju. Zbog toga su se obojica "očeva osnivača" služila prljavim trikovima kao nikada do tada!

foto: wikipedia / public domain

Za Adamsa se u kampanji govorilo da je "odvratni hermafrodit, koji nema ni snagu ni čvstinu čoveka, ni nežnost ni senzibiletet žene". A Džeferson je bio počašćen sa "pakosni prostak" i "mešanac - sin indijanke i oca mulata". Federalisti su čak širili glasine i da je Džeferson umro!

Tomas Džeferson je na kraju dobio izbore, a dvojica protivkandidata su kasnije obnovili prijateljstvo. Džon Adams i Tomas Džeferson su čak i umrli istog dana - 4. jula 1826. godine!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.