MILIJARDERI SLAVILI NA MEGAJAHTI:Gejts u društvu Bezosa proslavio rođendan,1 stvar radnicima bila STROGO ZABRANJENA
Gejts i Bezos, Foto: Veritasium Youtube/EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

SLAVILO SE

MILIJARDERI SLAVILI NA MEGAJAHTI:Gejts u društvu Bezosa proslavio rođendan,1 stvar radnicima bila STROGO ZABRANJENA

Gosti su, kako se navodi, prebačeni helikopterom do Gejtsove megajahte “Lana” do izolovane, živopisne uvale

Objavljeno:

Jedan od najbogatijih ljudi u svetu Bil Gejts pozvao je kolegu milijardera Džefa Bezosa na privatnu rođendansku žuruku u uvali kod Bodruma u Turskoj.

Osnivač “Majkrosofta”, čije se neto bogatstvo procenjuje na 136 milijardi dolara, proslavio je u sredu svoj 66. rođendan sa Bezosom i 50-tak drugih gostiju na plaži Si Mi u Fethijeu na obali Mediterana, preneo je “Jahu njuz” pozivajući se na lokalne medije.

Gosti su, kako se navodi, prebačeni helikopterom do Gejtsove megajahte “Lana” do izolovane, živopisne uvale. Gejts trenutno iznajmljuje jahtu za 1,8 miliona evra nedeljno. Jahta ima teretanu, đakuzi, bar i bazen.

Milijarder se odmara duž turske obale i prošle nedelje posetio je popularno turističko mesto Bodrum. Njegova rođendanska žurka trajala je oko četiri sata, prenosi “Jahu njuz” pisanje “Dejli Sabaha”, dodajući da su na meniju bili morski plodovi, suši i pica, kao i šampanjac.

Oni koji su radili na dešavanju nisu smeli da nose mobilne telefone kako bi se zaštitila privatnost gostiju. Bezos se sa žurke vratio privatnim helikopterom na svoju jahtu, ukotvljenu u Gokovi. “Leteća lisica”, za koju se veruje da je u vlasništvu šefa “Blu oridžina”, prethodno je primećena u Turskoj 2019.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.