URAGAN NASTAVLJA DA PRAVI HAOS NA SICILIJI: Nevreme napravilo APOKALIPSU na ulicama (VIDEO)
Uragan, Foto: Printscreen/Twitter

UŽASAVAJUĆE

URAGAN NASTAVLJA DA PRAVI HAOS NA SICILIJI: Nevreme napravilo APOKALIPSU na ulicama (VIDEO)

Policija veruje da je on izašao iz vozila i pokušao da pobegne pred nadirućom vodom, ali nije uspeo, a njegovo beživotno telo je naknadno pronađeno

Objavljeno:

Jug Italije se sprema za još dva dana razornih kiša i poplava dok redak mediteranski uragan zvani Mediken pustoši ovaj region.

U dosadašnjem nevremenu je stradalo dvoje ljudi, a sicilijanski zvaničnik Nelo Musumeci potvrdio je daje danas nestala još jedna osoba.

Muškarac (53) je poginuo kada se njegovo vozilo zaglavilo u bijici u Kataniji, na istočnoj obali Sicilije, objavila je ANSA.

Policija veruje da je on izašao iz vozila i pokušao da pobegne pred nadirućom vodom, ali nije uspeo, a njegovo beživotno telo je naknadno pronađeno.

U sličnoj tragediji u nedjelju je 67-godišnji muškarac poginuo u Kataniji pošto mu je automobil ostao zaglavljen u vodi i mulju, a za njegovom suprugom se još traga.

Gradonačelnik Katanije Salvo Poglieze je pozvao stanovnike da ostanu kod kuće ako je to moguće.

“Imali smo dva vrlo teška dana i proživeli smo dramatične momente”, rekao je Pogliese. On kaže da se vremenski uslovi poboljšavaju, ali je i upozorio na lošu prognozu za sutra i prekosutra i kako je situacija prilično zabrinjavajuća.

Izdata su crvena upozorenja na ostrvu Siciliji i u regiji u kojoj se nalazi grad Katanija, koji je već bio pogođen vremenskim nepogodama tokom cele nedelje.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.